Εξαρτήματα

Πλούσια γκάμα εξαρτημάτων για κάθε τύπο φορτίου: Κάνιστρα, ένθετα και συστήματα κατεργασίας νερού εγγυώνται άριστα συντονισμένες διαδικασίες.

Μάθετε περισσότερα για τα εξαρτήματά μας για τα πλυντήρια πιάτων

Τέλειες λύσεις για τον χώρο του πλυντηρίου πιάτων

Εξαρτήματα για τέλειο πλύσιμο πιάτων

Τα σωστά αξεσουάρ διευκολύνουν την καθημερινή εργασία. Οι βάσεις, για παράδειγμα, εξασφαλίζουν τέλειο εργονομικό χειρισμό κατά το γέμισμα και το άδειασμα της συσκευής. Η τέλεια διανομή εξασφαλίζεται με τη χρήση συστημάτων διανομής. Για τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και σταθερότητα τα αντικείμενα συγκρατούνται με ασφάλεια σε κάνιστρα και ένθετα. Αυτά και άλλα γνήσια αξεσουάρ Miele αναπτύχθηκαν ειδικά για τις συσκευές Miele, ώστε να εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.
Τεχνολογία για επαγγελματικές απαιτήσεις

Κορυφαία τεχνολογία

Χάρη στην πρωτοποριακή και ανθεκτική επαγγελματική τεχνολογία καθώς και σε προγράμματα για συγκεκριμένες εφαρμογές για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού, οι συσκευές Miele Professional είναι ιδανικές για εμπορική χρήση. Πολλές επιλογές σύνδεσης και ισχυρά θερμαντικά στοιχεία επιτρέπουν σύντομους κύκλους και βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού με μέγιστη οικονομία. Οι μονάδες δοσολογίας εγγυώνται την αποδοτική χρήση απορρυπαντικών και λαμπρυντικού, ενώ τα συστήματα προετοιμασίας νερού εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα πλύσης.
Εφαρμογές γενικής χρήσης

Ευέλικτη εγκατάσταση

Ιδανικό για τοποθέτηση κάτω από πάγκο σε έπιπλα κουζίνας: Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού μπορούν να εντοιχιστούν εύκολα σε έπιπλα κουζίνας. Τα διαφορετικά εξαρτήματα διευκολύνουν την ενσωμάτωση σε κάθε τύπο εγκατάστασης, καθώς και τη μετατροπή για ελεύθερη τοποθέτηση.
Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Για περισσότερα από 120 έτη, το μότο μας «Immer Besser» αποτελεί τον γνώμονά μας για την ανεύρεση μοναδικών λύσεων. Το υψηλό επίπεδο καινοτομίας της παγκόσμιας μάρκας Miele είναι πλέον συνώνυμο των πρακτικών προϊόντων που είναι εντυπωσιακά οικονομικά στη λειτουργία και προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού-απολύμανσης. Οι μηχανικοί των συσκευών Miele Professional επενδύουν σημαντικό χρόνο και ενέργεια στην ανάπτυξη πρωτοποριακών δυνατοτήτων συσκευών που διευκολύνουν την καθημερινή σας ζωή. Για παράδειγμα, εκτός από τέλεια αποτελέσματα πλύσης, το σύστημα φρέσκου νερού εγγυάται υψηλό επίπεδο υγιεινής με την ταυτόχρονη πλύση σε δύο επίπεδα.