Καθαριότητα για την άνεσή σας

Η σωστή σακούλα; Είναι απλό!
Πολλές φορές είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή σακούλα σκούπας για μια σκούπα. Με τη Miele είναι πανεύκολο: Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη σωστή γνήσια σακούλα σκούπας HyClean ταιριάζοντας το χρώμα της συσκευασίας με αυτό του ένθετου. 
Κορυφαία απορροφητική ισχύς
Χάρη στα με ακρίβεια διαβαθμισμένα στρώματα φίλτρου, η σακούλα σκούπας Miele HyClean παραμένει διαπερατή από τον αέρα ακόμα και αφού αρχίσει να γεμίζει. Η συσκευή επισημαίνει πότε έχει γεμίσει η σακούλα σκούπας ή έχει κορεστεί το φίλτρο εξαερισμού. Αφού αντικαταστήσετε το φίλτρο, μπορείτε να απολαμβάνετε το ίδιο επίπεδο απορροφητικής ισχύος, απόδοσης καθαρισμού και υγιεινής, όπως και όταν η σκούπα ήταν καινούργια. 
Η Miele διαφυλάσσει τον αέρα
"Για όσα άτομα είναι αλλεργικά στη σκόνη του σπιτιού, συνιστούμε τη χρήση σκούπας με φίλτρο HEPA τοποθετημένο ως κανονικός εξοπλισμός." Η TÜV Nord συνιστά επίσης κάποιες σκούπες δαπέδου της Miele με φίλτρα HEPA AirClean για όσα άτομα πάσχουν από αλλεργίες. Με την εξειδικευμένη σφράγιση του κελύφους της, ολόκληρη η συσκευή, και όχι μόνο το φίλτρο εξαερισμού, ικανοποιεί τις απαιτήσεις της TÜV Nord, οι οποίες αναθεωρούνται μία φορά το χρόνο. Ο φιλτραρισμένος αέρας που εξάγεται είναι πιο καθαρός από το φυσιολογικό αέρα ενός δωματίου. Επιπλέον, τα βακτηρίδια, τα αλλεργιογόνα και οι σπόροι μούχλας παραμένουν με ασφάλεια μέσα στη σακούλα σκούπας. 
25% περισσότερο καθάρισμα με την ίδια σακούλα
"Χάρη στο ειδικό υλικό τους, οι γνήσιες σακούλες σκόνης της Miele συγκρατούν ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα σκόνης." Οι διαχύτες σκόνης κατανέμουν τη σκόνη που έχει απορροφηθεί μέσα στη σακούλα σκούπας, ώστε να αξιοποιείται όλος ο όγκος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιείτε κατά 1/4 λιγότερες σακούλες σκούπας αν επιλέγετε τις γνήσιες σακούλες της Miele. 
Υγιεινή αλλαγή της σακούλας σκούπας χωρίς σκόνη
"Όταν ανοιχτεί η σκούπα, ο λαιμός της γνήσιας σακούλας σκούπας Miele HyClean κλείνει αυτόματα και κλειδώνει οριστικά μέσα στη σακούλα την απορροφημένη σκόνη." Επίσης, το ασφαλές πλέγμα Protector Netting δεν επιτρέπει στη σακούλα να σκιστεί, ακόμα και αν έχουν απορροφηθεί αιχμηρά αντικείμενα, όπως σπασμένα γυαλιά. Με αυτό τον τρόπο, τα λεπτά σωματίδια σκόνης που έχουν απορροφηθεί δεν μπορούν πλέον να διαφύγουν. 
Εργασία από ειδικούς
Με τη Miele, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών φίλτρων εξαέρωσης: Φίλτρο AirClean: Αποτελεσματικό φιλτράρισμα για τις καθημερινές ανάγκες. Συνολική δυνατότητα δέσμευσης 99,9% της σκόνης* σε συνδυασμό με τη σακούλα σκούπας HyClean. Ενεργό φίλτρο AirClean: Σημαντική μείωση δυσάρεστων οσμών* – ιδανικό για όσους έχουν κατοικίδια. Φίλτρο HEPA AirClean: Φιλτράρει ακόμα και τη λεπτή σκόνη και τα αλλεργιογόνα – ιδανικό για όσους έχουν αλλεργίες στην οικιακή σκόνη. Συνολική δυνατότητα δέσμευσης 99,999% της σκόνης*.
Σύμφωνα με το EN 60312-1Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος