• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Κυλινδρικές ηλεκτρικές σκούπες δαπέδου με σακούλα

Οι κυλινδρικές ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα συνδυάζουν εξαιρετική απόδοση καθαρισμού με μοναδική άνεση χρήσης και άριστη ποιότητα Miele. Εξασφαλίζουν επίσης εξαιρετική υγιεινή, καθώς κατά την αλλαγή της σακούλας δεν διαφεύγει ούτε κόκκος σκόνης.

Η γκάμα ηλεκτρικών σκουπών της Miele

Τι περιμένετε από μια ηλεκτρική σκούπα;

Οι ηλεκτρικές σκούπες δαπέδου της Miele διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών και χαρακτηριστικών. Όλες όμως μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη διαρκή ποιότητα Miele!

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Οι αρχές λειτουργίας* στις ηλ. σκούπες Miele

Ποιον τύπο διακοπτών προτιμάτε;

Η απορροφητική ισχύς των ηλεκτρικών σκουπών της Miele μπορεί να επιλέγεται απλά και άνετα και να προσαρμόζεται πάντα στον τύπο της επιφάνειας δαπέδου. Το πέλμα γλιστρά με ευκολία ώστε να επιτυγχάνετε πάντα άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Ηλεκτρικές σκούπες Miele για τον τρόπο ζωής σας

Τι πρέπει να κάνει η ηλεκτρική σας σκούπα;

Οι συγκεκριμένες συνθήκες διαβίωσης απαιτούν ξεχωριστές λύσεις. Η Miele επιθυμεί να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες για την βέλτιστη δυνατή υγιεινή των χώρων, γι' αυτό προσφέρει πληθώρα από ηλεκτρικές σκούπες με ειδικά χαρακτηριστικά.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • 1.Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο
    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας