Κορυφαίος σχεδιασμός & τεχνολογία μεγάλης κλίμακας

Exclusiv bei Miele
Εντυπωσιακή εμφάνιση
Η εντυπωσιακή εμφάνιση των συσκευών MasterCool σας δίνει μια ιδέα της ακρίβειας και της αφοσίωσης που επιδείχθηκε κατά την επιλογή και την κατεργασία των υλικών. Η μοναδική εμφάνιση αντικατοπτρίζει την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια.
Exclusiv bei Miele
Αξεπέραστη ποιότητα
Τελειότητα και ακρίβεια με κορυφαία ποιότητα. Η αρχή γίνεται με την επιλογή των κατάλληλων υλικών. Υψηλής ποιότητας γυάλινα ράφια, πλαστικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές και συμπαγή πλαίσια από αλουμίνιο χαρακτηρίζουν την κορυφαία ποιότητα. Η γνώση και η εμπειρία είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι στο δρόμο για τη δημιουργία κορυφαίων προϊόντων.
Ο σχεδιασμός στα καλύτερά του
Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού ικανοποιούν κάθε επιθυμία. Οριζόντιες γραμμές χαρίζουν έμφαση στον λιτό σχεδιασμό. Η απαλή λευκή λακαρισμένη επιφάνεια στα πλαϊνά του εσωτερικού της συσκευής καθαρίζεται εύκολα και συμβάλλει στον ιδανικό φωτισμό χωρίς αντανακλάσεις.
Exclusiv bei Miele
Μέγιστη άνεση
Οι συσκευές MasterCool εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σας με ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης των τροφίμων, παροχή πάγου και νερού, εξαιρετικά σχεδιασμένο φωτισμό και βολικό χειρισμό. Οι συσκευές MasterCool καλύπτουν τις υψηλές σας απαιτήσεις όσον αφορά τις καθημερινές σας ανάγκες.
Με την ανάπτυξη των συσκευών MasterCool μεγάλης χωρητικότητας, η Miele ορίζει νέα πρότυπα. Κορυφαίος σχεδιασμός, εντυπωσιακές καινοτομίες και λειτουργίες που προσφέρουν απαράμιλλη άνεση συνδυάζονται σε συσκευές ψύξης της μεγαλύτερης κατηγορίας. Το σύστημα MasterCool φέρνει την ευχαρίστηση και την άνεση σε εντελώς νέο επίπεδο.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος