Τεχνολογία επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία φροντίδας ιματισμού

Για να έχετε πάντα την κατάλληλη συσκευή για αποτελεσματική φροντίδα του ιματισμού

Πρώτης τάξεως φροντίδα του ιματισμού με άψογα αποτελέσματα – τα πλυντήρια ρούχων της Miele Professional αποτελούν τον πυρήνα μιας συστημικής προσέγγισης που περιλαμβάνει προσεκτικά συνδυασμένα εξαρτήματα και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών συμβουλευτικής και εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Έτσι καλύπτονται οι απαιτήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Νέα προϊόντα

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα μας και ανακαλύψτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία φροντίδας ιματισμού από τη Miele Professional;

Ασφάλεια λειτουργίας

Συμμορφώνεται με την Κατευθυντήρια αρχή συσκευής

Η ευρωπαϊκή οδηγία για τα μηχανήματα (2006/42/ΕΚ) καθορίζει ευρείς κανονισμούς ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Στόχος της νομοθεσίας είναι η προστασία των χειριστών συσκευών κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλες οι συσκευές Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις αυτής της σημαντικής οδηγίας. 
Τεχνολογία για επαγγελματικές απαιτήσεις

Το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας

Χάρη στα πρωτοποριακά και στιβαρά βιομηχανικά συστήματα, καθώς και σε προγράμματα φροντίδας για συγκεκριμένες εφαρμογές, για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού, τα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ρούχων είναι ιδανικά για εμπορική χρήση. Υλικά υψηλής ποιότητας, ενισχυμένα αμορτισέρ και ένας στιβαρός κάδος διασφαλίζουν αντοχή και μακροβιωσιμότητα, καθώς και ομαλή λειτουργία. Τα πολύ σύντομα προγράμματα εγγυώνται γρήγορη ετοιμασία των ρούχων. Για αυτό τον λόγο, τα πλυντοστυπτήρια και τα στεγνωτήρια Miele Professional είναι η πρώτη επιλογή όταν πρέπει να πλένονται συχνά μεγάλες ποσότητες ρούχων και απαιτούνται τέλεια αποτελέσματα ακόμα και για επίμονους λεκέδες.
Αντοχή και ανθεκτικότητα

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Για μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα χρειάζονται προϊόντα στα οποία να μπορείτε πάντα να βασίζεστε 100%. Για να εξασφαλιστούν τέτοια πρότυπα αξιοπιστίας, όλες οι συσκευές Miele υποβάλλονται σε εκτεταμένες δοκιμές ποιότητας και σε έναν εξαιρετικά αυστηρό τελικό έλεγχο. Οι συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι αποτελούν σημαντικό μέρος των υψηλών προτύπων ποιότητας που θέτει η Miele. Επιπλέον, η Miele κατασκευάζει βασικά εξαρτήματα στο δικό της εργοστάσιο, ώστε να μπορεί να διασφαλίζει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ελέγχου ποιότητας παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, η Miele επιδεικνύει εξαιρετική καθετοποίηση: με το δικό της χυτήριο μετάλλων και τα δικά της συστήματα χύτευσης πλαστικών με έγχυση, και αναπτύσσοντας και παράγοντας η ίδια ηλεκτρικούς κινητήρες και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων, έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση ποιότητας.
Πρακτικές λύσεις

Η σωστή επιλογή για κάθε απαίτηση

Διαφορετικές απαιτήσεις για τη φροντίδα των ρούχων απαιτούν ειδικές λύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μοντέρνα διασύνδεση χρήστη, προσωπικά προγράμματα και καινοτόμα μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή λαθών. Η Miele Professional προσφέρει ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κλινικές, συνεργεία καθαρισμού, καθαριστήρια, κατοικίες, φοιτητικές εστίες και πολλά άλλα μέρη. Όλα τα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια μπορούν να συντονιστούν τέλεια μεταξύ τους σε επίπεδο απόδοσης και χωρητικότητας – για ολοκληρωμένα και τέλεια αποτελέσματα.
Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Εξαρτήματα για τέλειες διαδικ. σε επαγγ. πλυντήρια

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ εξασφαλίζουμε τη βελτιστοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών εργασίας. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη αποδοτικότητα και οικονομία. 

Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Με τα κατάλληλα εξαρτήματα εξασφαλίζουμε ότι οι εργασιακές διαδικασίες απλουστεύονται και βελτιστοποιούνται. Έτσι επιτυγχάνουμε αυξημένη αποδοτικότητα και οικονομία.brΗ Miele Professional προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών εξαρτημάτων για κάθε απαίτηση, τέλεια προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Τα γνήσια εξαρτήματα της Miele αναπτύχθηκαν ειδικά για τις συσκευές Miele, για εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. 
Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Στόχος της Miele Professional είναι η μέγιστη απλούστευση της καθημερινής φροντίδας των ρούχων. Για αυτόν τον σκοπό, αναπτύξαμε πρωτοποριακές και πρακτικές λύσεις, όπως ο πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος της Miele ή το σύστημα στεγνώματος PerfectDry. Η δύναμη της καινοτομίας μας αντικατοπτρίζεται στο όραμά μας, το οποίο αποτελεί την υπόσχεση ποιότητας της επωνυμίας Miele εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια: «Immer Besser» (Πάντα καλύτερα).
Άριστη φροντίδα

Ό,τι καλύτερο στην απαλή φροντίδα των ρούχων

Τα ρούχα έχουν μεγάλη υλική, συναισθηματική και συμβολική αξία, είτε εξυπηρετούν απλώς πρακτικούς σκοπούς, είτε είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητα υφάσματα. Για αυτόν τον λόγο, η απαλή φροντίδα των υφασμάτων είναι μείζονος σημασίας για τη Miele Professional. Πολλές από τις καινοτομίες μας στοχεύουν να διατηρούν την όψη των ρούχων σας σαν καινούρια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο κυψελωτός κάδος της Miele. Χάρη στην πατενταρισμένη του σχεδίαση, τα πλυντήρια και στεγνωτήριά μας φροντίζουν τα ρούχα σας με ιδιαίτερη προσοχή.
Τέλεια βιωσιμότητα

Αποδοτικότητα και οικονομία

Η Miele Professional σάς προσφέρει λύσεις με συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, οι οποίες ξεχωρίζουν χάρη στην άριστη απόδοση και την εξαιρετική τους αποδοτικότητα. Πρωτοποριακά προγράμματα σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρισμό, καθώς και απορρυπαντικό. Εξελιγμένη τεχνολογία βοηθά τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, τα στεγνωτήριά μας με αντλία θερμότητας χρησιμοποιούν έως 60 % λιγότερη ενέργεια και τα πλυντοστυπτήρια συνδέονται σε παροχή ζεστού νερού.