Νέοι Μικροί Γίγαντες – Η γερή βάση για την επιτυχία σας

Ένα ισχυρό θεμέλιο για την επιτυχία σας

Οι νέοι Μικροί Γίγαντες

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων μικρών διαστάσεων για επαγγελματική χρήση και τις καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού, οικονομία, ευκολία χρήσης και ευελιξία.

Προς τα πλυντήρια ρούχωνΠρος τα στεγνωτήρια ρούχων

Οφέλη χρήστη

Μπορείτε να βασιστείτε στη Miele:

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, πάνω από ένα εκατομμύριο Μικροί Γίγαντες έχουν κερδίσει τη θέση τους σε ξενοδοχεία, ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, συγκροτήματα κατοικιών και ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Με τη νέα γενιά, αυτή η τόσο επιτυχημένη σειρά μοντέλων, προσφέρει τώρα ένα πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και λειτουργιών για ακόμα καλύτερη απόδοση καθαρισμού, οικονομική λειτουργία, ευκολία χρήσης και ευελιξία.

Υποδειγματική απόδοση

Χάρη στους εξαιρετικά μικρούς κύκλους προγραμμάτων, κάθε φορτίο πλένεται και στεγνώνεται σε μόλις 85 λεπτά, ενώ η ακριβής χρήση νερού, ηλεκτρικού και απορρυπαντικού εξοικονομεί πόρους και χρήματα.

A+++

Απολύτως υποδειγματική: η καλύτερη κατηγορία ενεργειακής απόδοσης με εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και μικρούς κύκλους προγραμμάτων.

EcoSpeed

Εντατικός καθαρισμός με μειωμένη κατανάλωση νερού χάρη στις σταδιακές αλλαγές ταχύτητας.

Οικονομία και απόδοση

Οι επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού Miele Professional εντυπωσιάζουν με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές κατανάλωσης.

Συνδεσιμότητα

Το καινοτόμο φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας που παρέχεται από τους νέους Μικρούς Γίγαντες απλοποιεί την τεκμηρίωση των διαδικασιών πλύσης και επιτρέπει τη διερεύνηση της κατάστασης της συσκευής καθώς και την υποβολή κρατήσεων από ένα smartphone (μελλοντική δυνατότητα).

WiFiConn@ct

Άριστη δικτύωση μέσω WiFiConn@ct: σύνδεση μέσω smartphone/tablet, ανάκτηση ενημερώσεων κατάστασης και ελέγχου συσκευών (μελλοντική δυνατότητα).

XCI box

Ασύρματη σύνδεση σε εξωτερικά συστήματα όπως συστήματα πληρωμών, δοσομέτρησης και αποκοπής φορτίου αιχμής χάρη στο XCI box.

Μείνετε πλήρως ενημερωμένοι κάθε στιγμή

Εκτός από την ενσωματωμένη λειτουργία WiFi, είναι επίσης διαθέσιμη μια προαιρετική μονάδα WLAN / LAN υψηλής απόδοσης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση της συσκευής στα υπάρχοντα δίκτυα (μελλοντική δυνατότητα).

Μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία

Μια ποικιλία χωρητικότητας κάδων και εξατομικευμένων προγραμμάτων πληροί τις ειδικές απαιτήσεις των διαφορετικών ομάδων πελατών, ενώ η κατανοητή οθόνη αφής και η πλοήγηση σε έως και 32 γλώσσες καθιστούν τη διασύνδεση και εμπειρία χρήστη εξαιρετικά απλές και βολικές.

Απλή και κατανοητή χρήση

Από τον περιστροφικό επιλογέα έως την πλήρους αφής έγχρωμη οθόνη: η διασύνδεση χρήστη στους νέους Μικρούς Γίγαντες είναι απλή και κατανοητή.

Οδηγίες χρήσης σε διάφορες γλώσσες

Αποτροπή λειτουργικών σφαλμάτων: όλες οι οδηγίες και οι διαδικασίες μπορούν να εμφανιστούν σε έως και 32 γλώσσες.

Επαγγελματικά προγράμματα

Ειδικά προγράμματα πλύσης υψηλής απόδοσης για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, καθιστούν δυνατή την αξιόπιστη απομάκρυνση ακόμη και των πιο επίμονων λεκέδων.

Κορυφαία ποιότητα

Η αξεπέραστη ποιότητα της Miele είναι εμφανής όχι μόνο στην αντοχή και το χαμηλό κόστος λειτουργίας των Μικρών Γιγάντων αλλά και στην εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και την πολύ απαλή μεταχείριση των υφασμάτων, η οποία ξεπερνά όλες τις απαιτήσεις για τα επαγγελματικά συστήματα φροντίδας ιματισμού.

Διάτρητο πίσω μέρος τυμπάνου

Γρήγορη, βέλτιστη διαβροχή επιτυγχάνεται με το διάτρητο πίσω μέρος του τυμπάνου.

Πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος

Το κυψελωτό μοτίβο στην επιφάνεια του κάδου προστατεύει τέλεια τον ιματισμό κατά τη διαδικασία πλυσίματος και στεγνώματος.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Η επαγγελματική τεχνολογία εξασφαλίζει κορυφαία αξιοπιστία και αντοχή στην καθημερινή ρουτίνα εργασίας.

Κλάδοι

Η σωστή λύση για κάθε ανάγκη

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκετε, αν η εργασία σας απαιτεί άψογο και υγιεινά καθαρό ιματισμό, τότε χρειάζεστε μια ισχυρή συστηματική προσέγγιση που να παράγει γρήγορα και τέλεια αποτελέσματα.

Ξενοδοχεία και εστιατόρια

Εκτυφλωτικά λευκά τραπεζομάντιλα, αφράτα μπουρνούζια και αρωματισμένες πετσέτες - τα καλά πλυμένα υφάσματα είναι η καλύτερη διαφήμιση για οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή εστιατόριο και ασκούν μεγάλη επίδραση στους επισκέπτες σας που επιθυμείτε να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και να επιστρέψουν.

 

Προς τα προϊόντα

Μονάδες φροντίδας

Η ευημερία των ενοίκων έχει πρωταρχική σημασία στις μονάδες φροντίδας και νοσηλείας. Η φροντίδα και η προσοχή του προσωπικού συμβάλλει εξίσου στην αίσθηση ευημερίας και άνεσης όπως και η υγιεινή, η καθαριότητα και η προσεκτική μεταχείριση των προσωπικών ενδυμάτων.

Προς τα προϊόντα

Εταιρείες καθαρισμού

Ο κλάδος των εταιρειών καθαρισμού θέτει τεράστιες απαιτήσεις όσον αφορά την ποσότητα και την ευελιξία κατά τον καθαρισμό αλλά και την απολύμανση σφουγγαρίστρων και άλλων υφασμάτων. Ο σωστός τύπος συσκευής είναι απαραίτητος για την εξασφάλιση της ανταγωνιστικότητας.

Προς τα προϊόντα

Μικρές επιχειρήσεις

Είτε διαθέτετε κομμωτήριο, καφετέρια ή κρεοπωλείο - οι πελάτες σας απαιτούν εξαιρετικές υπηρεσίες και αμέριστη προσοχή. Επομένως, είναι καλό αν, με τη σειρά σας, μπορείτε να βασιστείτε σε μια επαγγελματική λύση.

Προς τα προϊόντα

Συγκροτήματα κατοικιών

Σε κοινόχρηστους χώρους πλυντηρίων, οι απαιτήσεις για τις συσκευές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Ένας στιβαρός σχεδιασμός, η μακροζωία του προϊόντος, μια απλή διασύνδεση χρήστη και ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων.

Προς τα προϊόντα

Όπου εργάζεστε, μπορούμε να βοηθήσουμε!

Παράλληλα με τους κλάδους που παρουσιάζονται εδώ, οι νέοι Μικροί Γίγαντες είναι επίσης ιδανικοί για χρήση σε spa, υπηρεσίες διάσωσης, γιοτ και σε πολλούς άλλους χώρους. Σύμφωνα με την υπόσχεσή μας "Immer Besser" ("Πάντα Καλύτερα"), θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς!

Προς τα προϊόντα

Οι νέοι Μικροί Γίγαντες

Performance

Αδιαπραγμάτευτη απόδοση για επαγγελματίες.

Performance Plus

Κορυφαία λύση τεχνολογίας αιχμής για τους πιο απαιτητικούς.

Πλυντήρια ρούχων PWM 50x

 • Φορτίο 7 kg
 • Κορυφαία ευκολία χρήστη με περιστρεφόμενο επιλογέα, οθόνη αφής και επιλογή γλώσσας
 • Πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος
 • Πολυάριθμα σταθερά ειδικά προγράμματα, π.χ. για sports, spa, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, υφάσματα επιπλώσεων, κλπ.

Πλυντήρια ρούχων PWM 90x

 • Φορτίο: 7 ή 8 kg
 • Μέγιστη ευκολία χρήστη με πλήρους αφής έγχρωμη οθόνη και επιλογή γλώσσας
 • Πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος
 • Αποτελεσματική συνδεσιμότητα με WiFiConn@ct (μελλοντική δυνατότητα)
 • Πολυάριθμα επιπρόσθετα ειδικά προγράμματα ως σταθερά, π.χ. ρούχα outdoor, διάφορα προγράμματα απολύμανσης, WetCare, ειδικά προγράμματα, κλπ.

Στεγνωτήρια ρούχων PDR 50x

 • Φορτίο 7 kg
 • Κορυφαία ευκολία χρήστη με περιστρεφόμενο επιλογέα, οθόνη αφής και επιλογή γλώσσας
 • Με εξαγωγή αέρα ή αντλία θερμότητας

Στεγνωτήρια ρούχων PDR 90x

 • Φορτίο 8 kg
 • Μέγιστη ευκολία χρήστη με πλήρους αφής έγχρωμη οθόνη και επιλογή γλώσσας
 • Με εξαγωγή αέρα ή αντλία θερμότητας

Media

Video μαρτυρίας πελατών

Δείτε το video

Video λανσαρίσματος

Δείτε το video

Προϊοντικό έντυπο

Κατεβάστε το έντυπο

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφόρηση για τα προϊόντα μας;

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας μας, στείλτε μας email ή καλέστε μας.

Μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους επίσημους αντιπροσώπους μας Miele Professional στην τοποθεσία σας.

Βρείτε ένα σημείο πώλησης

Επικοινωνήστε με τη Miele

Αίτημα σχετικά με

Παρακαλούμε προσδιορίστε το αίτημά σας

Το μήνυμά σας*

Τα στοιχεία σας

Χαιρετισμός*

Τίτλος

Επώνυμο*

Όνομα

Εταιρία

Οδός

Αρ.

Συμπληρωματική

Ταχ. Κώδικας

Τηλέφωνο

Email*

Πολιτική απορρήτου: Χρήση προσωπικών δεδομένων: Η Miele θα ασκήσει απόλυτη επιμέλεια για να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία συλλέγει μόνο για το σκοπό για τον οποίο εσείς τα δώσατε.
Παρακαλούμε κάνετε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική της .


*υποχρεωτικό πεδίο