Αποκλειστικά χαρμάνια καφέ για εκλεπτυσμένη γεύση

Απολαύστε την τέλεια εμπειρία καφέ: αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη σωστή μέθοδο προετοιμασίας αλλά και από την ποιότητα του καφέ. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε τέσσερα δικά μας χαρμάνια καφέ ειδικά για τις καφετιέρες Miele. Τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε τον συγκεκριμένο καφέ που προτιμάτε, από espresso μέχρι latte macchiato, με τον ιδανικό τύπο καφέ. Χρειάζεται επιδεξιότητα και ένστικτο για τη δημιουργία καφέ Miele. Μια οικογενειακή επιχείρηση καβουρδίσματος το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κόκκους υψηλής ποιότητας από υψίπεδα, σε μια ήπια διαδικασία καβουρδίσματος. Αποτέλεσμα: ένας αρμονικός και πλούσιος αρωματικός καφές που προσφέρει απόλυτη γαστρονομική απόλαυση. Όλα τα προϊόντα καφέ είναι προϊόντα δίκαιου εμπορίου, φέρουν πιστοποίηση ως βιολογικά* και μπορείτε να τα παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Miele.
Μαύρη έκδοση της Miele, One for all
Εξασφαλίζει την επιτυχία του αγαπημένου σας καφέ: η μαύρη έκδοση One for all της Miele έχει δυνατή γεύση με μια διακριτική φρουτώδη νότα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το χαρμάνι 100% Arabica σε μια ευρεία γκάμα ροφημάτων, από Café Crema μέχρι κάθε παραλλαγή καφέ με γάλα.
Μαύρη έκδοση της Miele, Café Crema
Έντονη απόλαυση: η κρέμα ενός καλού Café Crema αφήνει το άρωμα να αναδυθεί πλήρως. Με το ειδικό χαρμάνι μας με το ελαφρύ και ισορροπημένο άρωμά του, μπορείτε να επιτύχετε δυνατή γεύση με μια νότα φρούτων και λουλουδιών. Φυσικά, χρησιμοποιώντας κόκκους 100% Arabica.
Μαύρη έκδοση της Miele, Espresso
Κλασικό αλλά ιδιαίτερο άρωμα: με τον Miele Black Edition Espresso μπορείτε να φτιάξετε δυνατό και ιδιαιτέρως αρωματικό espresso. Το μείγμα: έντονη γεύση με μια πικάντικη νότα σοκολάτας – από κόκκους Robusta και Arabica.
Μαύρη έκδοση της Miele, Decaf
Με τη μαύρη έκδοση της Miele, Decaf μπορείτε να απολαμβάνετε όλους τους τύπους ροφημάτων καφέ στην καλύτερη ποιότητα, χωρίς καφεΐνη. Το χαρμάνι καφέ έχει υποβληθεί σε μια ιδιαιτέρως ήπια διαδικασία αποκαφεϊνοποίησης, με ειδική οργανική μέθοδο. Το άρωμα διατηρείται – απολαμβάνετε 100% Arabica, προϊόν δίκαιου εμπορίου πιστοποιημένο ως οργανικό* όπως όλοι οι τύποι καφέ μας.
DE-ÖKO-001, non-EU Agriculture Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος