Τι πρέπει να κάνει η ηλεκτρική σας σκούπα;

Για όλους τους φιλόζωους: Cat & Dog
Η σκούπα Cat & Dog απομακρύνει με αξιοπιστία τρίχες και χνούδια από τα χαλιά και τις ταπετσαρίες με τη βούρτσα turbo. Και το φίλτρο Active AirClean εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές, ώστε να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να εξαπλωθούν. 
99,999 % reine Luft*: Allergy
Η σκούπα Miele Allergy δεν απομακρύνει μόνο αξιόπιστα τη γύρη, τα μικροσκοπικά ακάρεα και άλλα αλλεργιογόνα από κάθε τύπο δαπέδου. Το φίλτρο της HEPA 13 * καθαρίζει ακόμα και τον αέρα του δωματίου: Περισσότερα από 99,999% των σωματιδίων * φιλτράρονται από τον αέρα του περιβάλλοντος με τη χρήση της σκούπας, ακόμα και τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης. Όσα άτομα πάσχουν από αλλεργίες μπορούν πλέον να αναπνέουν με ευκολία!
Άριστη για ξύλινα πατώματα: Parquet
Χάρη στην απαλή της βούρτσα για παρκέ πατώματα, η σκούπα Parquet είναι ιδανική για προσεκτικό καθάρισμα ευαίσθητων γυμνών δαπέδων. 
Προσαρμοσμένες λύσεις για ειδικές απαιτήσεις
Οι συγκεκριμένες συνθήκες διαρρύθμισης ενός σπιτιού και διαβίωσης απαιτούν προσαρμοσμένες λύσεις. Η Miele επιθυμεί να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες για την υγιεινή των δωματίων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αυτό και η Miele σας προσφέρει μια ποικιλία από μοντέλα σκουπών με συγκεκριμένες δυνατότητες. Με τα επιπρόσθετα γνήσια εξαρτήματα της Miele, μπορείτε να προσαρμόσετε την ηλεκτρική σας σκούπα Miele στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, ακόμα και μετά την αρχική αγορά της: Για παράδειγμα, αν αποκτήσετε κατοικίδιο ζώο, αν τοποθετήσετε νέες επιφάνειες δαπέδου ή αν αποκτήσετε αλλεργία στη σκόνη.
Ποιοτικά χαρακτηριστικά: Brilliant
Αυτή η σκούπα της Miele είναι ιδιαίτερα εύχρηστη: Όλες οι σημαντικές λειτουργίες ελέγχονται με ευκολία μέσω ασύρματων τηλεχειρισμών στη λαβή. Και χάρη στις περιστρεφόμενες ρόδες DynamicDrive, η μετακίνηση της Miele Comfort γίνεται αβίαστα. Το φίλτρο HEPA 13 εξασφαλίζει άριστο αέρα στο δωμάτιο.
Η χρήση της στο χαλί είναι όνειρο: Comfort Electro
Θέλετε κυρίως να διατηρείτε μοκέτες και χαλιά καθαρά; Η Miele Comfort Electro είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή. Είναι η ηλεκτρική σκούπα της Miele με την καλύτερη απόδοση καθαρισμού, η οποία διαθέτει την ειδική ηλεκτρική βούρτσα SEB 236. Οι ηλεκτρικοί χειρισμοί στη λαβή εξασφαλίζουν σημαντική ευχρηστία.
Auf allen Bodenbelägen zu Hause: Total Care
Mit umfangreichem Zubehör löst der Total Care nahezu jedes Reinigungsproblem – ein echter Allrounder. Der Active AirClean-Filter neutralisiert zuverlässig störende Gerüche aus dem Staubbeutel.
Αθόρυβη σαν ψίθυρος: Ησυχία
Με μόλις 69 dB, η σκούπα Complete C3 Silence είναι η πιο αθόρυβη σκούπα στη γκάμα της Miele. Αυτή η δυνατότητα επιτυγχάνεται με έναν ειδικό έγκλειστο κινητήρα, που παρέχει συνεχώς άριστα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με το EN 60312-1Σύμφωνα με το EN 1822/2011 Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος