Περισσότερες από 60 πρωτιές* σε δοκιμές παγκοσμίως

Κάθε σημαία και μια πρωτιά σε δοκιμή: στην Ευρώπη και μόνο, η Miele έχει κερδίσει περισσότερες από 50 φορές την πρώτη θέση σε δοκιμές οικιακών συσκευών φροντίδας δαπέδου από το 2005. Επιπλέον, έχουν σημειωθεί πρωτιές σε δοκιμές εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων, για παράδειγμα στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Χονγκ Κονγκ και τον Καναδά. Η ποιότητα της Miele εντυπωσιάζει τους ειδικούς και τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. 
Ενεργειακή απόδοση
Ιδιαίτερα επιτυχημένη σε διεθνείς δοκιμές: Σκούπες δαπέδου Miele EcoLine. Με αυτές τις καινοτόμες οικιακές συσκευές, η Miele αποδεικνύει ότι η καλή απόδοση καθαρισμού δεν απαιτεί υποχρεωτικά μεγάλη κατανάλωση σε Watt. Τα μοντέλα EcoLine της Miele συνδυάζουν την καλύτερη απόδοση καθαρισμού με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση – εξοικονομώντας μακροπρόθεσμα ενέργεια και χρήμα. 
Οι οικιακές συσκευές της Miele δεν επιδεικνύουν την υψηλή τους ποιότητα μόνο στις εσωτερικές μας επιθεωρήσεις ποιότητας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των ηλεκτρικών συσκευών της Miele συνεχίζουν να διακρίνονται σε ανεξάρτητες δοκιμές προϊόντων. Μόνο από το 2005 μέχρι σήμερα, οι σκούπες της Miele έχουν ανακηρυχθεί νικητές σε περισσότερες από 60 δοκιμές καταναλωτικών προϊόντων. 
Μια αναλυτική επισκόπηση για τις πρωτιές της Miele σε δοκιμές στη φροντίδα δαπέδου παρέχεται στη διεύθυνση www.miele.xx/xx Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος