Ποιο σύστημα φρεσκάδας προτιμάτε; 

Τα φρέσκα τρόφιμα είναι η βάση για μια υγιεινή ζωή. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να καταναλώνονται τόσο τραγανά και φρέσκα, όσο όταν αγοράστηκαν. Ποιος έχει όμως τον χρόνο να αγοράζει φρέσκα προϊόντα κάθε μέρα;Εκτός από την ποιότητα των τροφίμων τη στιγμή της αγοράς, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι σωστές συνθήκες αποθήκευσης. Αυτές καθορίζουν πόσο φρέσκα, νόστιμα και υγιεινά εξακολουθούν να είναι τα τρόφιμα κατά την προετοιμασία για κατανάλωση. Η λύση βρίσκεται στα συστήματα φρεσκάδας της Miele: PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro και DailyFresh. 
PerfectFresh Active
Απόλυτη φρεσκάδα: ένας υγραντήρας προσφέρει ενεργή και ορατή ύγρανση στο συρτάρι, εμποδίζοντας την αφαίρεση υγρασίας από τα τρόφιμα. Ακόμα και όταν το συρτάρι δεν είναι τελείως γεμάτο, τα φρούτα και τα λαχανικά αποθηκεύονται με τον βέλτιστο τρόπο. Εκτός από τη λειτουργία ενεργούς ύγρανσης, αυτό το σύστημα φρεσκάδας παρέχει τη δυνατότητα αυτόματα ελεγχόμενης ζώνης θερμοκρασίας μεταξύ 0° και +3°C. Με αυτόν τον τρόπο, το κρέας, το ψάρι και τα γαλακτοκομικά παραμένουν φρέσκα για τριπλάσιο χρονικό διάστημα και τα φρούτα και τα λαχανικά έως και για πενταπλάσιο χρόνο.brΣυνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής – μια αυθεντική και εντυπωσιακή συσκευή! 
PerfectFresh Pro
Τα τρόφιμα μένουν φρέσκα έως και πέντε φορές περισσότερο. Στο αυτόματα ελεγχόμενο εύρος θερμοκρασίας μεταξύ 0°C και +3°C το κρέας, το ψάρι και πολλά γαλακτοκομικά παραμένουν φρέσκα για τριπλάσιο χρονικό διάστημα. Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για πενταπλάσιο χρονικό διάστημα χάρη στο μεμονωμένα ρυθμιζόμενο επίπεδο υγρασίας στο συρτάρι.  
DailyFresh
Τα ευρύχωρα συρτάρια του ψυγείου προσφέρουν χώρο για πολλά φρέσκα τρόφιμα. Μέσα στο συρτάρι διατηρείται ένα αποτελεσματικό επίπεδο υγρασίας. Αυτό σημαίνει ότι τα φρούτα και τα λαχανικά μένουν φρέσκα για έως διπλάσιο διάστημα.Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν ένα συρτάρι ExtraCool, όπου η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από το υπόλοιπο ψυγείο, και επομένως είναι το ιδανικό σημείο για κρέας, ψάρια και γαλακτοκομικά.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος