Σχετικά με εμάς

Σημαντικοί λόγοι για Miele Professional

Ποιότητα Miele Professional

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε, οι συσκευές Miele Professional αναπτύσσονται από μηχανικούς της Miele και τα προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματά τους παράγονται κυρίως στα κέντρα τεχνογνωσίας της εταιρείας μας στη Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Για εμάς, η γερμανική μηχανολογία σημαίνει πρωτίστως ότι εξετάζουμε τις λεπτομέρειες με πολύ μεγάλη προσοχή. Επίσης, ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ακόμα και για τη μικρότερη βελτίωση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε κορυφαία διάρκεια ζωής των προϊόντων και 100 % ποιότητα σε ό,τι κάνουμε, αντίθετα με οποιονδήποτε άλλον στον κλάδο μας.

 

Απόδοση Miele Professional

Το πλεονέκτημα απόδοσης της Miele Professional σας αποζημιώνει μακροπρόθεσμα. Αν λάβετε υπόψη τα έξοδα σε όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, θα δείτε πόσο οικονομική είναι η λειτουργία των συσκευών μας. Η γερμανική μηχανολογία συνεπώς μεταφράζεται και σε κορυφαία απόδοση για τους πελάτες μας: μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας, σε συνδυασμό με γρήγορες και αξιόπιστες διαδικασίες και κορυφαία τεχνολογία χωρίς προβλήματα.

 

Miele Professional τεστ αντοχής

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις από τις συσκευές μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσουν η ισχυρή απόδοση και η αντοχή της στιβαρής κατασκευής τους. Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε τελική δοκιμή και είναι έτοιμα για καθημερινή χρήση μόνο όταν περάσουν όλες τις δοκιμές με επιτυχία. Λειτουργούν τέλεια ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν στην εταιρεία τους. Άψογα αποτελέσματα πάντα.

 

Εργονομία Miele Professional

Οι συσκευές Miele Professional προσφέρουν αμέτρητες έξυπνες λειτουργίες και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε μεμονωμένης περίπτωσης. Πολλές διαδικασίες εκτελούνται αυτόματα, αλλά η ελευθερία επιλογής των παραμέτρων του προγράμματος είναι που κάνει τις συσκευές μας να λειτουργούν τόσο γρήγορα και διαισθητικά. Οι απλές οδηγίες στην οθόνη απαντούν σε όλες σας τις ερωτήσεις και εξασφαλίζουν τη σταθερή εμπιστοσύνη και ασφάλεια του χρήστη.

 

Miele Professional service

Το service μας ξεκινάει πριν ακόμη από την παράδοση των προϊόντων. Από την προσεκτική ανάλυση των αναγκών σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό της διαδικασίας και τους λεπτομερείς υπολογισμούς απόδοσης. Μαζί με τους πελάτες μας αναπτύσσουμε λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες. Έτσι, προκύπτει ένα σύστημα βάσει των αναγκών σας το οποίο εγγυάται ασφαλείς διαδικασίες. Το προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας κατά τις εργάσιμες ώρες. Χάρη στα εξατομικευμένα προγράμματα εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν συμβόλαια συντήρησης, προσφέρουμε προληπτική συντήρηση. Η επιθεώρηση, το service και η συντήρηση οδηγούν σε ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία, στη διατήρηση της αξίας της συσκευής και συνεπώς στη διασφάλιση της επένδυσής σας. Ωστόσο, στην περίπτωση που συμβεί κάτι, το εξουσιοδοτημένο πλήρες δίκτυο service της Miele Professional είναι σε θέση να ανταποκριθεί εξαιρετικά γρήγορα. 

Φιλοσοφία

Η Miele Professional επικεντρώνεται στην κατασκευή εμπορικών προϊόντων για τομείς που χρησιμοποιούν επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, για τον κλάδο επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού και εργαστηρίων, την οδοντιατρική και ιατρική τεχνολογία. Επιθυμία της Miele είναι, να είναι η πρώτη επιλογή στα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.

Περισσότερα για την εταιρική φιλοσοφία

Ιστορία

Τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης είναι άλλος ένας κλάδος επιτυχίας της Miele & Cie. KG για πάνω από 90 χρόνια. Στην αρχή υπό τη μορφή μεγάλων πλυντηρίων ρούχων, στη συνέχεια ήρθαν τα πλυντήρια πιάτων και από το 1960 τα ιατρικά προϊόντα. Από το 2000 και μετά η Miele Professional εξελίχθηκε από κατασκευαστή προϊόντων σε πάροχο συστημάτων για ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις.

Περισσότερα για την ιστορία της Miele

Διαχείριση

H Miele Professional International διοικείται από τον Messrs Andreas Barduna (Μάρκετινγκ / Πωλήσεις ) και τον Michael Krimpmann (Τεχνολογία).

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του κλάδο Professional της εταιρείας για την περιοχή της Γερμανίας αποτελούν αρμοδιότητα του Mr Martin Hübner.

Περισσότερα για τη διαχείριση της Miele

Επιχειρηματική ανάπτυξη

Κατά το οικονομικό έτος 2022 η εταιρεία πέτυχε πωλήσεις ύψους 5,43 δισ. ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση κατά € 591,0 εκατ. ή 12,2%. Στη Γερμανία, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1,47 δισ. ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Όμιλος Miele απασχολούσε περίπου 23.300 άτομα παγκοσμίως, εκ των οποίων 11.900 στη Γερμανία.

Περισσότερα για την επιχειρηματική ανάπτυξη

Βιωσιμότητα

Για τη Miele, η βιωσιμότητα κατοχυρώνεται μέσα από τις αξίες και τις παραδόσεις της εταιρείας και είναι το απόλυτο θεμέλιο για τη μακροχρόνια επιτυχία. Η Miele είναι μέλος του οργανισμού βιωσιμότητας των Ηνωμένων Εθνών που ονομάζεται Οικουμενικό Σύμφωνο και έχει υπογράψει τον "Χάρτη της Ποικιλομορφίας". Η Miele δημοσιεύει έκθεση βιωσιμότητας κάθε δύο χρόνια.

Περισσότερα στο Miele-Nachhaltigkeit.de