Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων σε στεγνοκαθαριστήριο.

Προτεινόμενες λύσεις για καθαριστήρια και στεγνοκαθαριστήρια

Αρχική σελίδαΚλάδοιΜικρές επιχειρήσεις και υπηρεσίεςΚαθαριστήρια και στεγνοκαθαριστήριαΠροτεινόμενα προϊόντα για καθαριστήρια και στεγνοκαθαριστήρια
Γκρι χώρος πλυντηρίων με πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο και ρούχα να κρέμονται σε κρεμάστρα.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για καθαριστήρια και στεγνοκαθαριστήρια

Η επαγγελματική σειρά, με βάρος φορτίου 10-32 kg, κυκλοφορεί πλέον με εντελώς νέα πλεονεκτήματα για επαγγελματική χρήση. Με πατενταρισμένες τεχνολογίες, όπως ο κυψελωτός κάδος Miele, οι συσκευές αυτές εγγυώνται μέγιστη διάρκεια ζωής του αγαπημένου σας ιματισμού, βραβευμένο σχεδιασμό και έξυπνο χειρισμό με το ελεύθερα προγραμματιζόμενο σύστημα ελέγχου Profitronic M. Η πρωτοποριακή τεχνολογία συνεπάγεται επίσης όλο και καλύτερη αποδοτικότητα: όλες οι συσκευές είναι σχεδιασμένες για χιλιάδες κύκλους προγραμμάτων χωρίς προβλήματα. Και με την ανάπτυξη του συστήματος WetCare, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα. Ο υγρός καθαρισμός για πανωφόρια από ευαίσθητες ή συνθετικές ίνες και ίνες υψηλής απόδοσης αποτελεί σημαντικό μέρος της φροντίδας των σύγχρονων υφασμάτων, καθώς ο υγρός καθαρισμός μπορεί σήμερα να εφαρμοστεί στην πλειονότητα των υφασμάτων. Το πρωτότυπο σύστημα υγρού καθαρισμού WetCare, που ανέπτυξε η Miele, ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, με τέλεια φροντίδα των ινών και απόλυτη φρεσκάδα των καθαρών υφασμάτων. Με το WetCare, η Miele προσφέρει ένα πλήρες σύστημα άψογης φροντίδας υγρού καθαρισμού, που αποτελείται από πλυντήρια, στεγνωτήρια και εξοπλισμό φινιρίσματος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Η Miele Professional βοηθάει τα καθαριστήρια και τα στεγνοκαθαριστήρια να συμμορφώνονται με εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές καθαρισμού, ακόμα και για τον καθαρισμό και τη φροντίδα ευαίσθητων ή ανθεκτικών υλικών.