Δημιουργήστε το δικό σας φυλλάδιο Miele

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας; Δεν επιθυμείτε, ωστόσο, να λάβετε το ολοκληρωμένο μας φυλλάδιο αυτή τη στιγμή; Τότε εκμεταλλευτείτε τα χαρακτηριστικά που διαθέτει «Το φυλλάδιό μου» και δημιουργήστε το αποκλειστικά προσωπικό σας έγγραφο. Εδώ έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μόνο τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!

Προσθέστε προϊόντα στη λίστα επιθυμιών

Σε κάθε σελίδα προϊόντος έχετε την επιλογή να προσθέσετε το προϊόν στην προσωπική σας λίστα. Για τον σκοπό αυτό, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο αστεριού δίπλα στα επιθυμητά προϊόντα. Κατόπιν, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στη λίστα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο για τη λίστα στην επάνω δεξιά περιοχή του ιστότοπου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε άλλα προϊόντα Miele και να τα προσθέσετε στη λίστα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα φυλλάδιο με τις δικές σας, εξατομικευμένες διαμορφώσεις

Στη σελίδα της λίστας θα βρείτε μια επισκόπηση των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Δημιουργία φυλλαδίου» μπορείτε να δημιουργήστε το δικό σας, εξατομικευμένο φυλλάδιο. Στο επόμενο βήμα, έχετε την επιλογή να αφαιρέσετε μεμονωμένα προϊόντα από τα επιλεγμένα, αν δεν θέλετε να συμπεριληφθούν στο φυλλάδιο. Στο μενού «Σύνθετες ρυθμίσεις» μπορείτε να δώσετε συγκεκριμένο τίτλο στο φυλλάδιό σας, να προσθέσετε σημειώσεις ή να κάνετε άλλες επιλογές που θα ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία του φυλλαδίου.

Με ένα τελευταίο κλικ στην επιλογή «Λήψη», η δημιουργία του φυλλαδίου ολοκληρώνεται. Μετά από λίγες στιγμές, το φυλλάδιό σας θα είναι έτοιμο σε μορφή αρχείου PDF και η λήψη του θα γίνει αυτόματα.

Δοκιμάστε το τώρα

Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις ομάδες προϊόντων του καταλόγου μας και δημιουργήστε το δικό σας, εξατομικευμένο φυλλάδιο.