PWM 916 [RH DV DD] - Κορυφαία χαρακτηριστικά

Προβολή προϊόντος
Αποδεδειγμένη υγιεινή

Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ιών

Ασφαλής και γρήγορη φροντίδα των ρούχων για επιχειρήσεις εκτός του κλάδου υγείας: Σύμφωνα με πιστοποίηση του Ινστιτούτου Ολιστικής Υγιεινής και Ιολογίας, το πλύσιμο σε πλυντήρια ρούχων της σειράς Benchmark με το απορρυπαντικό ProCare Tex της Miele απομακρύνει πάνω από το 99,9%* των ιών με έλυτρο ή χωρίς έλυτρο στο πρόγραμμα Βαμβακερά 70°C.
Μια αποκλειστικότητα της Miele
Πρωτοποριακό τύμπανο

Χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας

Το τύμπανο σχεδιάστηκε εκ νέου, ώστε να εφάπτεται στον εσωτερικό κάδο και η είσοδος στον εσωτερικό κοίλο χώρο με τα θερμαντικά στοιχεία διαθέτει ελαφρώς καμπύλη μορφή. Με αυτόν τον τρόπο η στάθμη νερού μπορεί να διατηρείται πολύ χαμηλή, επιτυγχάνοντας τεράστια εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.
Χαμηλές τιμές κατανάλωσης

Οικονομία και αποδοτικότητα

Οικονομία με σεβασμό στο περιβάλλον: Τα πλυντήρια της Miele Professional εντυπωσιάζουν με χαμηλή κατανάλωση και μέγιστη αποδοτικότητα. Κατά το στάδιο σχεδιασμού των προϊόντων ο στόχος είναι να επιτυγχάνονται τέλεια αποτελέσματα με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και να μην καταναλώνεται περισσότερο νερό, ενέργεια ή απορρυπαντικό απ' όσο είναι απολύτως απαραίτητο.
Μια αποκλειστικότητα της Miele
Πατενταρισμένο προστύψιμο*Πατέντα: EP 2 003 236 B1

Καθαριότητα εξαρχής

Τα υγρά και πολύ λερωμένα πανιά καθαρισμού αποτελούν πραγματική πρόκληση για τη διαδικασία της πλύσης. Το πατενταρισμένο προ-στύψιμο απομακρύνει το πλεονάζον νερό από τα πανιά καθαρισμού μόλις ξεκινά το πρόγραμμα. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται οι ποσότητες ακαθαρσιών και τασιενεργών που μεταφέρονται στο επόμενο στάδιο της πλύσης. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική καθαριότητα σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή προστασία του υλικού.
Τρισδιάστατη παρακολούθηση ανισορροπίας

Στύψιμο επαγγελματικού επιπέδου

Το σύστημα 3D παρακολούθησης ανισορροπίας εγγυάται σταθερές τιμές υπολειπόμενης υγρασίας. Επίσης, μειώνει τις τάσεις στο σύστημα ανάρτησης και στα έδρανα τυμπάνου – σημαντικός παράγοντας για τη μεγάλη διάρκεια ζωής των πλυντηρίων.
Σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων

Ταχύτητα και αποδοτικότητα

Είναι οι σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων ο πιο σημαντικός παράγοντας για σας; Αν ναι, οι συσκευές φροντίδας ιματισμού Miele Professional είναι η πρώτη σας επιλογή: Χάρη στην επαγγελματική τεχνολογία κορυφαίας ποιότητας, τα ρούχα σας θα είναι και πάλι διαθέσιμα για χρήση μετά από πολύ σύντομο χρόνο.
EcoSpeed – πατενταρισμένος ρυθμός πλύσης*Ευρωπαϊκή πατέντα: EP 1354997 B1

Ορθός συνδυασμός μηχανικής δράσης και χρήσης νερού

Η διαδικασία πλύσης EcoSpeed χαρακτηρίζεται από βελτιστοποιημένο ρυθμό κίνησης κάδου. Με λειτουργία σε χαμηλή ταχύτητα, τα διάτρητα πτερύγια παίρνουν μεγάλη ποσότητα νερού και τα ρούχα βρέχονται εντατικά από πάνω. Η ταχύτητα αυξάνεται έπειτα σταδιακά και τα ρούχα πιέζονται πάνω στα τοιχώματα του κάδου. Η ενισχυμένη μηχανική δράση επιτρέπει εντατικό καθάρισμα με λιγότερο νερό.
Προετοιμασία πανιών καθαρισμού

Έτοιμο για άμεση χρήση

Τα πανιά καθαρισμού μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέσως, αφού γίνεται επεξεργασία τους με καθαριστικά ή με απολυμαντικά επιφάνειας ενώ βρίσκονται ακόμα μέσα στο πλυντήριο. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πάρα πολύ χρόνο και αυξάνει την απόδοση καθαρισμού καθώς και την αποδοτικότητα - ειδικά σε σύγκριση με την προετοιμασία με το χέρι.
Μια αποκλειστικότητα της Miele
Πατενταρισμένο, αυτόματο κλείστρο πόρτας

Ιδιαίτερα άνετο κλείσιμο και άνοιγμα από τον χρήστη

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό άγγιγμα στην πόρτα. Η πόρτα κλειδώνει αυτόματα με την έναρξη του προγράμματος. Μόλις τελειώσει το πρόγραμμα, η πόρτα ανοίγει αυτόματα.
Σύστημα ελέγχου M Touch Pro Plus

Σημείο αναφοράς για τη λειτουργία επ/κών συσκευών

Τα συστήματα ελέγχου με έγχρωμη οθόνη αφής είναι σημείο αναφοράς για την επαγγελματική λειτουργία της συσκευής. Χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό τους, η συσκευή λειτουργεί αγγίζοντας ή περνώντας το δάκτυλο πάνω από μια επιλογή και τα προγράμματα αλλάζουν επίσης σύμφωνα με τις ανάγκες. Π.χ., τα στοιχεία των προγραμμάτων αλλάζουν ή δημιουργούνται νέα προγράμματα. Όλες οι προβολές οθόνης είναι διαθέσιμες σε 31 τοπικές γλώσσες για να επιλέξετε.
Ελεύθερα προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις πλυντηρίου

Πλήρης ευελιξία

Τα εξατομικευμένα προγραμματιζόμενα χειριστήρια επιτρέπουν τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων πλύσης ανάλογα με την αντίστοιχη εφαρμογή και τις απαιτήσεις. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να αποθηκευτούν με όποια σειρά θέλετε. Υπάρχουν ήδη αποθηκευμένα διάφορα προγράμματα επανεπεξεργασίας για κάθε τύπο υφασμάτων. Αυτά τα χειριστήρια σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των επαγγελματικών πλύσεων.
Πατενταρισμένο σύστημα ελατηρίων

Εξαιρετικά ομαλή λειτουργία

Το υψηλής αποτελεσματικότητας σύστημα ανάρτησης με δύο ανεξάρτητα ελατήρια και επιπλέον αμορτισέρ αυξάνει σημαντικά την πλευρική σταθερότητα του πλυντηρίου. Χάρη στη δομή αυτή μειώνεται στο ελάχιστο η επίδραση των κραδασμών κατά το στύψιμο.
Μια αποκλειστικότητα της Miele
Πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος 2.0

Απαλή φροντίδα ρούχων και υψηλή απόδοση καθαρισμού

Τα πτερύγια του κυψελωτού κάδου καθοδηγούν το νερό στο επάνω μέρος του κάδου στη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Οι οπές των πτερυγίων διασφαλίζουν το καλό μούλιασμα, επιτρέποντας στο νερό να πέφτει με δύναμη επάνω στο φορτίο. Χάρη στην κυψελωτή επιφάνεια του κυψελωτού κάδου Miele, τα ρούχα γλιστρούν απαλά πάνω σε ένα λεπτό στρώμα νερού.*Πατέντα: EP 2 700 744 B1