PWM 908 [EL DP] - Κορυφαία χαρακτηριστικά

Προβολή προϊόντος
Αποδεδειγμένη υγιεινή

Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ιών

Ασφαλής και γρήγορη φροντίδα των ρούχων για επιχειρήσεις εκτός του κλάδου υγείας: Σύμφωνα με πιστοποίηση του Ινστιτούτου Ολιστικής Υγιεινής και Ιολογίας, το πλύσιμο σε πλυντήρια ρούχων της σειράς Μικροί Γίγαντες με το απορρυπαντικό ProCare Tex της Miele απομακρύνει πάνω από το 99,9%* των ιών με έλυτρο ή χωρίς έλυτρο στο πρόγραμμα Βαμβακερά 70°C ή 75°C*.Περιγραφή της σχετικής μεθοδολογίας μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/LittleGiant_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdfΑνάλογα με το μοντέλο 
Ιδανική χωρητικότητα, βελτιστοποίηση διαδικασιών

Πλύσιμο πολύ μεγάλων φορτίων ρούχων σε λίγο χρόνο

Η εξαιρετική διάρκεια των προγραμμάτων των συσκευών Miele Μικροί Γίγαντες τις καθιστά την τέλεια επαγγελματική επένδυση. Η τεχνολογία πλύσης υψηλών επιδόσεων και οι συνδέσεις ρεύματος υψηλής ισχύος και ζεστού νερού επιτρέπουν ταχύτατο σχολαστικό καθάρισμα. Έτσι, η συσκευή είναι αμέσως διαθέσιμη για το επόμενο φορτίο. Αυτό σημαίνει ότι η χωρητικότητα της συσκευής μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέγιστο, διασφαλίζοντας κεφαλαιοποίηση σε σύντομο χρόνο.
Χαμηλές τιμές κατανάλωσης

Οικονομία και αποδοτικότητα

Οικονομία με σεβασμό στο περιβάλλον: Τα πλυντήρια της Miele Professional εντυπωσιάζουν με χαμηλή κατανάλωση και μέγιστη αποδοτικότητα. Κατά το στάδιο σχεδιασμού των προϊόντων ο στόχος είναι να επιτυγχάνονται τέλεια αποτελέσματα με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και να μην καταναλώνεται περισσότερο νερό, ενέργεια ή απορρυπαντικό απ' όσο είναι απολύτως απαραίτητο.
Τρισδιάστατη παρακολούθηση ανισορροπίας

Στύψιμο επαγγελματικού επιπέδου

Το σύστημα 3D παρακολούθησης ανισορροπίας εγγυάται σταθερές τιμές υπολειπόμενης υγρασίας. Επίσης, μειώνει τις τάσεις στο σύστημα ανάρτησης και στα έδρανα τυμπάνου – σημαντικός παράγοντας για τη μεγάλη διάρκεια ζωής των πλυντηρίων.
Σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων

Ταχύτητα και αποδοτικότητα

Είναι οι σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων ο πιο σημαντικός παράγοντας για σας; Αν ναι, οι συσκευές φροντίδας ιματισμού Miele Professional είναι η πρώτη σας επιλογή: Χάρη στην επαγγελματική τεχνολογία κορυφαίας ποιότητας, τα ρούχα σας θα είναι και πάλι διαθέσιμα για χρήση μετά από πολύ σύντομο χρόνο.
Μια αποκλειστικότητα της Miele
Κυψελωτός κάδος με διάτρητο πίσω μέρος

Τέλεια αποτελέσματα πλύσης

Ο πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος Miele με την ανάγλυφη επιφάνεια αποτελούσε πάντα κορυφαίο πρότυπο για τη φροντίδα ρούχων. Τώρα είναι ακόμα καλύτερος από ποτέ! Τα «στρατηγικά» ανοίγματα στο πίσω μέρος του κάδου διασφαλίζουν την είσοδο και έξοδο του νερού σε ακόμα πιο σύντομο χρόνο. Με τα χαρακτηριστικά αυτά, επιτυγχάνονται τέλεια αποτελέσματα πλύσης.
EcoSpeed – πατενταρισμένος ρυθμός πλύσης*Ευρωπαϊκή πατέντα: EP 1354997 B1

Ορθός συνδυασμός μηχανικής δράσης και χρήσης νερού

Η διαδικασία πλύσης EcoSpeed χαρακτηρίζεται από βελτιστοποιημένο ρυθμό κίνησης κάδου. Με λειτουργία σε χαμηλή ταχύτητα, τα διάτρητα πτερύγια παίρνουν μεγάλη ποσότητα νερού και τα ρούχα βρέχονται εντατικά από πάνω. Η ταχύτητα αυξάνεται έπειτα σταδιακά και τα ρούχα πιέζονται πάνω στα τοιχώματα του κάδου. Η ενισχυμένη μηχανική δράση επιτρέπει εντατικό καθάρισμα με λιγότερο νερό.
Αποτελεσματική τεχνολογία πτερυγίου κάδου

Τέλεια αποτελέσματα

Τα ειδικά πτερύγια του κυψελωτού κάδου καθοδηγούν το νερό στο επάνω μέρος του κάδου στη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, τα υφάσματα μουλιάζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πιο εντατικά. Παρά τη χρήση μικρότερης ποσότητας νερού, τα υφάσματα μουλιάζουν όσο ακριβώς είναι απαραίτητο – αυτό σημαίνει ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων πλύσης.
Σύνδεση για το μέλλον με τη χρήση LAN/WiFi

Άνεση και απόδοση σε απαιτητικές καταστάσεις

Οι συσκευές είναι εργοστασιακά εξοπλισμένες για αποτελεσματική ανταλλαγή δεδομένων. Εκτός από την ενσωματωμένη λειτουργία WiFi, διατίθεται επίσης προαιρετικά μια μονάδα WiFi/LAN υψηλής απόδοσης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση των συσκευών σε υπάρχοντα δίκτυα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με την εφαρμογή της Miele* και εξωτερικά συστήματα.Η εφαρμογή για κινητά διατίθεται ξεχωριστά – Η διαθεσιμότητά της εξαρτάται από τη χώρα ή την περιοχή. 
Σύστημα ελέγχου M Touch Flex

Πρωτοποριακή άνεση χρήσης

Τα συστήματα ελέγχου με έγχρωμη οθόνη αφής είναι πλέον σημείο αναφοράς για τη γρήγορη και διαισθητική λειτουργία της συσκευής. Προσφέρουν επίσης πλήθος επιλογών διαμόρφωσης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το απαιτούμενο πρόγραμμα πλύσης από μια συλλογή αγαπημένων ή από όλα τα διαθέσιμα προγράμματα – απλώς αγγίζοντας με το δάκτυλο ή περνώντας το δάκτυλο πάνω από μια επιλογή. Όλες οι προβολές οθόνης είναι διαθέσιμες σε 31 διαφορετικές γλώσσες. 
Κολώνα πλυντήριο-στεγνωτήριο

Πλύση και στέγνωμα σε χώρο μικρότερο από 0,5 m²

Όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, η εγκατάσταση πλυντηρίου και στεγνωτηρίου πλάι το ένα στο άλλο αποτελεί πρόβλημα. Η κολώνα πλυντηρίου-στεγνωτηρίου Miele Professional αποτελεί την τέλεια λύση: 2 ισχυρές συσκευές που καταλαμβάνουν χώρο λιγότερο από 0,5 m².
Μπορείτε να επιλέξετε γλώσσα εύκολα κάθε στιγμή

Είναι εύκολο

Τα σύμβολα σημαίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη επιλογή μεταξύ 29 ή 31 γλωσσών (ανάλογα με το μοντέλο) ανά πάσα στιγμή κατά τη λειτουργία. Τότε όλες οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στη σχετική τοπική γλώσσα. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος αποφυγής σφαλμάτων λειτουργίας, και αν χρησιμοποιούν τη συσκευή διαφορετικοί χρήστες με διαφορετικές γλώσσες, θα μπορούν να καταλάβουν γρήγορα πώς λειτουργεί.