Έξυπνη δικτύωση 

Εφαρμογή Miele@mobile*
Ο ιδανικός σύντροφος: με την εφαρμογή Miele@mobile, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συσκευές Miele ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, θέλετε να ελέγχετε το φαγητό την ώρα που μαγειρεύεται στον φούρνο ή να βλέπετε αν το πρόγραμμα πλύσης έχει τελειώσει; Η εφαρμογή σάς παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και είναι γρήγορη και εύχρηστη. Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον πληροφορίες και υπηρεσίες για τις συσκευές Miele, π.χ. τον βοηθό πλύσης ή συνταγές. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή!
MobileControl
Γρήγορο και εύκολο: με το MobileControl, έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και έχετε επίσης την επιλογή να παρέμβετε όταν χρειάζεται. Μπορείτε να επιλέξετε με ευκολία το πρόγραμμα προεπιλογής έναρξης προγράμματος και άλλες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής.
ShopConnect
Οι ηλεκτρονικές αγορές δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες – με το ShopConnect, μπορείτε να παραγγείλετε με άνεση τα αναλώσιμα Miele ηλεκτρονικά. Ενημερώνεστε μόλις το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων Miele τελειώνει ή τελείωσε. Λαμβάνετε αμέσως ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική σας συσκευή και στη συνέχεια μεταφέρεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Miele. Εκεί, μπορείτε να παραγγείλετε προμήθειες με λίγα μόνο κλικ. 
HygieneAssistant
Αν πλένετε συχνά ρούχα σε χαμηλή θερμοκρασία, πρέπει κατά διαστήματα να καθαρίζετε το πλυντοστεγνωτήριο Miele με το κατάλληλο πρόγραμμα. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της εφαρμογής για τη χρονική στιγμή που η συσκευή σας χρειάζεται καθαρισμό. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να ελέγχετε την κατάσταση υγιεινής της συσκευής σας ανά πάσα στιγμή. Έτσι, είστε πάντα ενημερωμένοι και απολαμβάνετε τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής ανά πάσα στιγμή. 
CareAssistant
Είστε εκτός σπιτιού και δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τα ρούχα από τη συσκευή αμέσως; Μην ανησυχείτε, η λειτουργία CareAssistant διασφαλίζει ότι παραμένουν φρεσκοπλυμένα για μεγάλο διάστημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να παρατείνετε τη φάση Anti-crease κατά 30 λεπτά έως και τρεις φορές το μέγιστο. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα σας μπορούν να παραμείνουν εντός της συσκευής έως και 240 λεπτά, χωρίς να χάσουν τη φρεσκάδα τους. Η λειτουργία CareAssistant μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσιμο, στέγνωμα και διαδικασίες με συνεχή ροή. 
TimeAssistant
Η ιδανική χρονομέτρηση είναι εφικτή: κατά τη διάρκεια του στεγνώματος, συγκεκριμένα, η διάρκεια προγράμματος μπορεί να ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος του φορτίου. Κατόπιν αιτήματος, η εφαρμογή σάς στέλνει μήνυμα όταν ο προβλεπόμενος χρόνος λήξης αλλάξει περισσότερο από 30 λεπτά. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μήνυμα στη λήξη του προγράμματος. Με αυτόν τον τρόπο, είστε πάντα ενήμεροι και δεν χρειάζεται πια να ελέγχετε διαρκώς το πλυντήριο. 
Απομακρυσμένο service
Θέλετε να ενημερώνονται οι δικτυωμένες συσκευές Miele με ελάχιστη προσπάθεια; Με τη λειτουργία RemoteService, αυτό γίνεται πραγματικότητα. Οι διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού μεταφέρονται εύκολα και κατεβαίνουν στην εκάστοτε συσκευή – χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε το τμήμα service της Miele. Δεν είναι ανάγκη να κανονίσετε ραντεβού και να περιμένετε τον τεχνικό στο σπίτι, εξοικονομώντας άπλετο χρόνο. Και οι συσκευές σας είναι πάντα ενημερωμένες.
Λειτουργία φωνητικού ελέγχου*
Χάρη στη λειτουργία φωνητικού ελέγχου Amazon Alexa, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τις δικτυωμένες οικιακές συσκευές Miele με φωνητικές εντολές. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και δημιουργήστε αναφορές κατάστασης εύκολα μέσω φωνητικού ελέγχου. Έχετε, επίσης, πρόσβαση σε ένα πλήθος διαφορετικών υπηρεσιών. Ενεργοποιήστε την απαιτούμενη δεξιότητα Miele για να ξεκινήσετε τον φωνητικό έλεγχο. Και το καλύτερο όλων, τα χέρια σας είναι ελεύθερα για μεγαλύτερη άνεση, υγιεινή και ευελιξία.  
Επιπλέον ψηφιακή προσφορά από τη Miele & Cie. KG. Όλες οι έξυπνες εφαρμογές λειτουργούν με το σύστημα Miele@home. Το εύρος λειτουργιών εξαρτάται από το μοντέλο και τη χώρα.Διατίθεται για κινητή συσκευή (για τις ελάχιστες απαιτήσεις, ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται στο app store).Η λειτουργία φωνητικού ελέγχου χρησιμοποιεί την υπηρεσία Amazon Alexa βάσει της διαθεσιμότητάς της. Το εύρος λειτουργιών εξαρτάται από τη χώρα.  Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος