Τι εγκατάσταση προτιμάτε για τη συσκευή σας;

Ανεξάρτητη, εντοιχιζόμενη ή κάτω πάγκου; Πώς θέλετε να τοποθετηθεί η συσκευή σας; Έχετε όλες τις επιλογές με τη Miele. Μπορείτε να βρείτε το τέλειο ψυγείο - για μεγάλη ευκολία και άψογη σχεδιαστική αρμονία στην κουζίνα σας.
Ανεξάρτητο
Αν θέλετε το ψυγείο σας να είναι το επίκεντρο της προσοχής στην κουζίνα σας, η σωστή επιλογή είναι μια ανεξάρτητη συσκευή. Οι ανεξάρτητες συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κουζίνα σας. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι σε περίπτωση μετακόμισης μπορείτε απλά να πάρετε τη συσκευή σας μαζί σας και να την εγκαταστήσετε ξανά στην νέα σας κουζίνα.
Εντοιχιζόμενες συσκευές
Μια εντοιχιζόμενη συσκευή είναι η σωστή επιλογή αν θέλετε το ψυγείο να ενσωματωθεί απολύτως στον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Οι εντοιχιζόμενες συσκευές μπορούν να διαθέτουν ίδια πρόσοψη με αυτή των ντουλαπιών σας ή μια ανοξείδωτη πρόσοψη Miele, ώστε να ενσωματώνονται απόλυτα στον σχεδιασμό της κουζίνας σας.
Συσκευές κάτω πάγκου
Οι συσκευές κάτω πάγκου μπορούν επίσης να εγκατασταθούν κάτω από έναν πάγκο εργασίας και να προσφέρουν άφθονο χώρο για τρόφιμα, ακόμα και σε μικρές κουζίνες. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος