Η σωστή λύση για κάθε τύπο εγκατάστασης

Συρταρωτοί απορροφητήρες
Μια μινιμαλιστική πινελιά: Οι λεπτοί απορροφητήρες Miele είναι αδιόρατοι αφού τοποθετηθούν. Το μόνο που βλέπετε όταν λειτουργούν είναι μια στενή ανοξείδωτη φάσα κάτω από το ντουλάπι. Τέλειος εναρμονισμός σε μια μινιμαλιστική κουζίνα. Ο δυνατός, λεπτός, συρταρωτός θόλος εξάγει αποτελεσματικά τους υδρατμούς από την κουζίνα. Και στο ντουλάπι παραμένει χώρος για ένα ράφι με μπαχαρικά. 
Ελεύθερος απορροφητήρας
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο στον τοίχο σας ως αποθηκευτικό, ένας ελεύθερος απορροφητήρας της Miele αποτελεί την καλύτερη λύση. Αυτοί οι μικρού μεγέθους απορροφητήρες υψηλής απόδοσης τοποθετούνται εύκολα είτε κάτω από ένα ντουλάπι είτε ανεξάρτητα στον τοίχο. Ιδανικοί ειδικά για μικρές κουζίνες. 
Απορροφητήρας εξαγωγής αέρα
Οι απορροφητήρες εξαγωγής αέρα μπορούν να εξοπλιστούν με μοναδικές πινελιές, π.χ. έναν ξεχωριστής αισθητικής θόλο. Αυτός ο τύπος απορροφητήρα εξαγωγής προσφέρει απόλυτη σχεδιαστική ελευθερία. Είναι ιδανικός για ξεχωριστής αισθητικής μετώπες στα μέτρα σας. Εμπνευστείτε από τη φαντασία σας! 
Χωνευτοί απορροφητήρες
Αν δεν θέλετε να βλέπετε καθόλου τον απορροφητήρα, ένας συρταρωτός απορροφητήρας της Miele είναι ιδανικός για σας. Ο θόλος του απορροφητήρα, με πρόσοψη επίπλου ταιριαστή με την κουζίνα, κρύβεται διακριτικά σε μια σειρά ντουλαπιών. Αυτός ο απορροφητήρας, αδιόρατος όταν δεν λειτουργεί, εναρμονίζεται με το περιβάλλον και είναι ιδανικός για έναν διακριτικό σχεδιασμό κουζίνας. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος