Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας

Εντοιχισμένη ή ανεξάρτητη; Η Miele προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους φούρνων μικροκυμάτων: εντοιχιζόμενοι σε άνοιγμα εντοιχισμού ή ως ανεξάρτητες συσκευές. Με τον διαχρονικό τους σχεδιασμό και την έξυπνη φιλοσοφία χειρισμού, ενσωματώνονται τέλεια στον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Μπορείτε να επιλέξετε τον φούρνο Miele με πρόσθετη λειτουργία μικροκυμάτων, εάν επιθυμείτε την ευκολία μιας συνδυαστικής συσκευής. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ενότητα προϊόντων «Συνδυαστικό φούρνο μικροκυμάτων».
Διαφορετικές συσκευές,αρμονικός σχεδιασμός
Δημιουργήστε έναν απόλυτα αρμονικό σχεδιασμό κουζίνας: οι φούρνοι μικροκυμάτων της Miele με πίνακα ελέγχου στο πάνω μέρος τους δένουν ομοιόμορφα με τις άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κουζίνα. Η πόρτα ανοίγει της συσκευής ανοίγει προς τα κάτω – όπως στους φούρνους. Καθώς τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος, διατίθεται περισσότερος χώρος για το εσωτερικό του θαλάμου.
Γνώριμο και κλασικό
Οι συσκευές SideControl – με τα χειριστήρια τοποθετημένα στην κλασικά θέση στο πλάι – ταιριάζουν αρμονικά με τις άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele. Oι εντοιχιζόμενες συσκευές SideControl μπορούν να συνδυαστούν κατακόρυφα με άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele ή να τοποθετηθούν ανεξάρτητα. Η πόρτα της συσκευής ανοίγει στο πλάι.
Ευέλικτη τοποθέτηση
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος