Σχετικά με εμάς

ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ

Λεωφόρος Κηφισίας 69

151 Μαρούσι

Τηλ: 801 222 4444 &

(+30) 210 67 94 444

Fax: (+30) 210 67 94 409

Το e-mail μας: info@miele.gr

Σε αυτό το e-shop μπορείτε να αγοράσετε μόνο Miele Professional συσκευές, εξαρτήματα, αναλώσιμα και υπηρεσίες.


Η κατευθυντήρια αρχή μας είναι η υψηλή ποιότητα - πάντα καλύτερα (immer besser) ο κοινός μας στόχος.

Είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής που δοκιμάζει τα προϊόντα του για διάρκεια ζωής 30.000 ωρών λειτουργίας. Είτε πρόκειται για καθαρά γυάλινα σκεύη εργαστηρίου ή καθημερινά φρεσκοπλυμένα ρούχα για τους φιλοξενούμενους: Η κατευθυντήρια αρχή μας, μας οδήγησε στο να αναπτύσσουμε για πάνω από 120 χρόνια τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας, ώστε να προσφέρουν, σε αντάλλαγμα, τα καλύτερα αποτελέσματα στους δικούς τους πελάτες.

Ποιότητα Miele Professional

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε, οι συσκευές Miele Professional αναπτύσσονται από μηχανικούς της Miele και τα προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματά τους παράγονται κυρίως στα κέντρα τεχνογνωσίας της εταιρείας μας στη Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Για εμάς, η γερμανική μηχανολογία σημαίνει πρωτίστως ότι εξετάζουμε τις λεπτομέρειες με πολύ μεγάλη προσοχή. Επίσης, ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ακόμα και για τη μικρότερη βελτίωση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε κορυφαία διάρκεια ζωής των προϊόντων και 100 % ποιότητα σε ό,τι κάνουμε, αντίθετα με οποιονδήποτε άλλον στον κλάδο μας.

Απόδοση Miele Professional

Το πλεονέκτημα απόδοσης της Miele Professional σας αποζημιώνει μακροπρόθεσμα. Αν λάβετε υπόψη τα έξοδα σε όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, θα δείτε πόσο οικονομική είναι η λειτουργία των συσκευών μας. Η γερμανική μηχανολογία συνεπώς μεταφράζεται και σε κορυφαία απόδοση για τους πελάτες μας: μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας, σε συνδυασμό με γρήγορες και αξιόπιστες διαδικασίες και κορυφαία τεχνολογία χωρίς προβλήματα.

Επιδόσεις Miele Professional

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις από τις συσκευές μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσουν οι ισχυρές επιδόσεις και η αντοχή της στιβαρής κατασκευής τους. Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε τελική δοκιμή και είναι έτοιμα για καθημερινή χρήση μόνο όταν περάσουν όλες τις δοκιμές με επιτυχία. Λειτουργούν τέλεια ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν στην εταιρεία τους. Άψογα αποτελέσματα πάντα.

Εργονομία Miele Professional

Οι συσκευές Miele Professional προσφέρουν αμέτρητες έξυπνες λειτουργίες και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε μεμονωμένης περίπτωσης. Πολλές διαδικασίες εκτελούνται αυτόματα, αλλά η ελευθερία επιλογής των παραμέτρων των προγραμμάτων είναι που κάνει τις συσκευές μας να λειτουργούν τόσο γρήγορα και διαισθητικά. Οι απλές οδηγίες στην οθόνη απαντούν σε όλες σας τις ερωτήσεις και εξασφαλίζουν τη σταθερή εμπιστοσύνη και ασφάλεια του χρήστη.

Miele Professional service

Το service μας ξεκινάει πριν ακόμη από την παράδοση των προϊόντων. Από την προσεκτική ανάλυση των αναγκών σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό της διαδικασίας και τους λεπτομερείς υπολογισμούς απόδοσης. Μαζί με τους πελάτες μας αναπτύσσουμε λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες. Έτσι, προκύπτει ένα σύστημα βάσει των αναγκών σας το οποίο εγγυάται ασφαλείς διαδικασίες. Το προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας κατά τις εργάσιμες ώρες. Χάρη στα εξατομικευμένα προγράμματα εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν συμβόλαια συντήρησης, προσφέρουμε προληπτική συντήρηση. Ο τεχνικός έλεγχος, το service και η συντήρηση οδηγούν σε ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία, στη διατήρηση της αξίας της συσκευής και συνεπώς στη διασφάλιση της επένδυσής σας. Ωστόσο, στην περίπτωση που συμβεί κάτι, το εξουσιοδοτημένο πλήρες δίκτυο service της Miele Professional είναι σε θέση να ανταποκριθεί εξαιρετικά γρήγορα.