Συχνές Ερωτήσεις

Αυτός ο κατάλογος συχνών ερωτήσεων έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια γρήγορη επισκόπηση των συνηθισμένων ερωτημάτων των πελατών. Για πλήρεις λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη σελίδα μας Όροι Χρήσης. Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις επικοινωνήστε με το professional@miele.gr

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Για τα είδη που υπάρχουν σε απόθεμα, η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία σας στείλαμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή και εκτέλεση της παραγγελίας σας. Εάν κάνετε παραγγελία για μεγάλη ποσότητα αγαθών, θα σας παραδώσουμε τα αγαθά σε παλέτες. Αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από τους χρόνους παράδοσης που περιγράφονται παραπάνω.

Για τα είδη που δεν είναι σε απόθεμα ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου έως 30 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω αυξημένου φόρτου της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Επιστροφή στην κορυφή

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ;

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι καθαρές τιμές των προϊόντων ή υπηρεσιών, στις οποίες επιβάλλεται ΦΠΑ.  Τυχόν πρόσθετοι φόροι και έξοδα αποστολής υπολογίζονται πριν την τελική υποβολή της παραγγελίας.  Η Miele δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποδοχή και εκτέλεση παραγγελίας προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού σφάλματος παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο. Η σύμβαση πώλησης δεν θεωρείται συναφθείσα πριν η Miele διενεργήσει έλεγχο τιμής και διαθεσιμότητας προϊόντων και αποστείλει σχετικό μήνυμα προς τον πελάτη για την αποδοχή της παραγγελίας του.

Η σύνδεση και η θέση σε λειτουργία των συσκευών συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των συσκευών.

Επιστροφή στην κορυφή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;

Δεν υπάρχει ελάχιστη αξία παραγγελίας.

Επιστροφή στην κορυφή

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η MIELE PROFESSIONAL;

Η παράδοση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται αποκλειστικά εντός της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, όλες οι δηλωθείσες διευθύνσεις σχετικά με την παράδοση των προϊόντων πρέπει να βρίσκονται εντός της Ελλάδας. Αν θέλετε να αγοράσετε προϊόντα σε άλλη χώρα, μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη επαφή εδώ: www.miele-professional.com

Επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΥΣΚΕΥΕΣ MIELE PROFESSIONAL ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ;

Ο παρόν ιστότοπος  φιλοξενεί το διαδικτυακό κατάστημα (στο εξής «e-shop Miele Professional») για τις συσκευές Miele Professional και απευθύνεται τόσο σε εμπορικούς πελάτες της Miele όσο και σε ιδιώτες καταναλωτές.

Επιστροφή στην κορυφή

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση σε όλες τις παραγγελίες συσκευών, εξαρτημάτων και αναλώσιμων άνω των 30 € (συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α). Αν η συνολική αξία της παραγγελίας είναι κάτω των 30 € (συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α) υπόκεινται σε χρέωση παράδοσης 5 € (συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α).

Η παράδοση λαμβάνει χώρα «επί πεζοδρομίου». Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να έχει διαφορετική διαχείριση (π.χ. να μεταφερθεί σε όροφο) θα υπάρξει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης. 

Επιστροφή στην κορυφή

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ;

Αν θέλετε να παραγγείλετε κάποιο από τα προϊόντα του e-shop Miele Professional μέσω τηλεφώνου, μπορείτε να το κάνετε καλώντας την ομάδα εσωτερικών πωλήσεων στο 210 67 94 403.

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε τη σελίδα μας με τις Συχνές Ερωτήσεις. Για οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Εσωτερικών Πωλήσεων στο 210 67 94 403 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση professional@miele.gr.

Επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Κατά τη διαδικασία εγγραφής θα σας ζητηθεί ο ΑΦΜ σας. Πριν σας στείλουμε τα επιθυμητά προϊόντα, θα ελέγξουμε αν, τα χημικά προϊόντα που τυχόν παραγγέλνετε, είναι κατάλληλα για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, θα λάβετε τα αντίστοιχα ενημερωτικά δελτία δεδομένων ασφαλείας για την εφαρμογή των χημικών προϊόντων με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να τα διαβάσετε προσεκτικά πριν από κάθε νέα εφαρμογή.

Επιστροφή στην κορυφή