Προωθητικές ενέργειες

Γιορτάζουμε 120 χρόνια υπεροχής και αξιοπιστίας!

Αγοράζοντας το επετειακό πλυντήριο ρούχων WCG 135 WCS 9kg Series 120, λαμβάνετε ένα κουπόνι για ένα σετ απορρυπαντικών αξίας 120€ εντελώς δωρεάν!

Μάθετε περισσότερα

120 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τα προϊόντα Series 120.*

Γιορτάζουμε 120 χρόνια καινοτομίας και πάθους μηχανικής.
Καθ 'όλη τη διάρκεια των βημάτων που είχαμε κάνει στις οικιακές συσκευές μας, δοκιμάσαμε την αντοχή κάθε υλικού στο όριο. Όχι μόνο να για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη μακροζωία των συσκευών μας, αλλά και για να κατοχυρώσουμε τέλεια απόδοσή και ευκολία χρήσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές μας να είναι ικανές να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε πρόκληση στο σπίτι σας - όχι μόνο τώρα, αλλά και για πολλά χρόνια στο μέλλον.


* Η προσφορά ισχύει έως τις 31.12.2019 (τελευταία ημερομηνία αγοράς), μόνο για προϊόντα που αγοράστηκαν σε Εξουσιοδοτημένο κατάστημα Miele. Σε περίπτωση δυσαρέσκειας, είναι δυνατή η επιστροφή της συσκευής. Η τιμή αγοράς θα μεταφερθεί στον λογαριασμό σας.

Μάθετε περισσότερα

Αποκτήστε τώρα μια Miele συσκευή ψύξης της επιλογής σας με όφελος 120€!

Στα πλαίσια του εορτασμού των 120 ηγετικής παρουσίας μας στην αγορά οικιακών συσκευών, τις καυτές μέρες του καλοκαιριού σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αγοράσετε οποιοδήποτε ψυγείο ή ψυγειοκαταψύκτη Miele με μοναδικό όφελος 120€!

Αποκτήστε την εδώ!