Τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης

Τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης

Exzellenter Service

Εξαιρετική τεχνική εξυπηρέτηση

Η ποιότητα του τμήματος τεχνικής εξυπηρέτησής μας ελέγχεται τακτικά με τη βοήθεια των ερευνών από τους πελάτες της Miele. Επιπλέον, επαληθεύεται μέσω δοκιμών που διεξάγουν ανεξάρτητα ινστιτούτα. Αυτό ισχύει και για τα προϊόντα μας και για την τεχνική μας εξυπηρέτηση. Κι έτσι, αναμφισβήτητα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας 24 ώρες την ημέρα!

Είμαστε πάντα δίπλα σας

Ένα εκτενές δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών της Miele επιτρέπει τον αποτελεσματικό σχεδιασμό δρομολογίων και την γρήγορη ανταπόκριση, έτσι ώστε η συσκευή σας να είναι έτοιμη και να λειτουργεί και πάλι σε πολύ σύντομο χρόνο.

Ο εξοπλισμός των οχημάτων τεχνικής εξυπηρέτησής μας είναι άψογα σχεδιασμένος

Οι τεχνικοί μας δεν κατέχουν μόνο την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά είναι και εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο είδος εργασίας. Τα απαραίτητα ανταλλακτικά τοποθετούνται κατευθείαν στο όχημα εν μία νυκτί.

Track my Device

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποια στάδια επισκευής βρίσκεται η συσκευή σας και πότε θα την έχετε πάλι κοντά σας; Αφού η συσκευή έχει φύγει από το χώρο σας, λαμβάνετε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό σας στο οποίο υπάρχει ένα link. Σε αυτό το link θα μπορείτε να δείτε σε τι στάδιο επισκευής βρίσκεται η συσκευή σας κι έτσι να είστε ενήμεροι ανά πάσα ώρα και στιγμή για την πορεία της. Εμπιστευτείτε τη συσκευή σας σε αυτούς που την έφτιαξαν!

Επέκταση εγγύησης

Όλες οι συσκευές της Miele έχουν εγγύηση 24 μηνών. Αν θέλετε να είστε «καλυμμένοι» και πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος, η Miele σας προσφέρει την ευκαιρία να επεκτείνετε την εγγύησή σας με ένα πιστοποιητικό τεχνικής εξυπηρέτησης της Miele.

Διευρυμένο ωράριο για να είμαστε πάντα δίπλα σας