Γιατί να επιλέξετε Miele…!

Εδώ έχουμε σας παραθέτουμε τους έξι πιο σημαντικούς. Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία το 1899, η Miele έχει παραμείνει πιστή στην υπόσχεσή της “Πάντα καλύτερα” (Immer Besser). Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, έτσι ώστε να είμαστε για πάντα καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας και πάντα καλύτεροι από ό,τι είμαστε ήδη. Για τους πελάτες μας αυτό σημαίνει ασφάλεια, επειδή γνωρίζουν ότι επιλέγοντας Miele είναι μια καλή απόφαση – και ίσως η απόφαση για μια ζωή!

Miele Qualität

Ποιότητα Miele

Για περισσότερα από 120 χρόνια τα τέλεια αποτελέσματα έχουν γίνει επιτακτική ανάγκη για μας: Μπορείτε να εμπιστευθείτε τη Miele. Είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής στον κλάδο μας που ελέγχουμε προϊόντα, όπως τα πλυντήρια ρούχων μας, τα στεγνωτήρια, τα πλυντήρια πιάτων και τους φούρνους σε ισοδύναμο χρήσης 20 ετών.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδική αξιοπιστία και ηρεμία. Αυτό εξηγεί γιατί οι πελάτες της Miele σε ολόκληρο τον κόσμο παραμένουν πιστοί στην μάρκα τους και συνιστούν τη Miele και σε άλλους.

Τεχνολογία Miele

H Miele αντιπροσωπεύει τη συναρπαστική τεχνολογία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα συνδυασμένα με την ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Αυτό βρίσκει εφαρμογή στην υγιεινή και ήπια φροντίδα των ρούχων σας, των δαπέδων και των πιατικών σας καθώς επίσης και όταν δημιουργείτε εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις. Το κλειδί σε αυτό είναι ένας πλούτος από καινοτόμα χαρακτηριστικά που μόνο η Μiele διαθέτει. Αυτό προκύπτει από τις αναρίθμητες πρώτες θέσεις σε κορυφαία προϊοντικά τεστ που διενεργούνται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Handwerkskunst

Κατασκευαστική Δεξιοτεχνία

Η Miele υποστηρίζει την πραγματική δεξιοτεχνία, που συνδυάζεται με το όραμα, την ακρίβεια και τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Καθένα από τα προϊόντα μας κατασκευάζεται με τα υψηλότερα στάνταρντς και υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους συμπεριλαμβανομένων ατομικών τεστ επιφάνειας με γάντια. Από τις λαβές που κατασκευάζονται από ένα κομμάτι μέταλλο μέχρι το ταίριασμα των διαστάσεων ανοίγματος σε όλες τις ομάδες προϊόντων, κάθε στοιχείο αποτελεί μέρος του ταξιδιού μας προς την απόλυτη τελειότητα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μας από το ότι μπορείτε να χαρείτε τα προϊόντα Miele για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Miele Design

Σχεδιασμός Miele

Η Miele προτιμά τις καθαρές γραμμές και τη διαχρονική κομψότητα. Είτε πρόκειται για ένα συμβατικό διακόπτη σιδερωτηρίου, διακριτικά πλήκτρα αφής ή υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής: η λειτουργία των συσκευών Miele είναι εύκολη και διασκεδαστική. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε τέτοια παρεμφερή γκάμα με προσεκτικά συντονισμένες γραμμές και επιλογές χρωμάτων, που να ταιριάζουν στις πιο ποικιλόμορφες προσόψεις επίπλων κουζίνας. Όποιο κι αν είναι το στυλ της κουζίνας σας: H Miele ταιριάζει τέλεια.

Miele Service

Υπηρεσίες Miele

Οι πελάτες της Miele χαίρουν προνομιακής μεταχείρισης: χάρη στη γρήγορη και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας μας «after-sales service» η οποία έχει ψηφιστεί πάρα πολλές φορές ως η καλύτερη στον κλάδο της. Αν χρειάζεστε εξατομικευμένες οδηγίες σχετικά με τη χρήση των συσκευών ή επαγγελματικό καθαρισμό των συσκευών σας, η Miele θα χαρεί να σας επισκεφθεί στο σπίτι. Θα είμαστε πάντα εδώ για σας. Σας το υποσχόμαστε!

Die Marke Miele

Η μάρκα Miele

Σε πολλές χώρες η Miele είναι η πιο περιζήτητη μάρκα στον κλάδο της. Στη γερμανική αγορά, η Miele ψηφίστηκε ως η καλύτερη μάρκα που έχει υπάρξει ποτέ (best brand ever) από όλους τους κλάδους προϊόντων. Και η κυριότητα των προϊόντων από μια τέτοια μάρκα αποκαλύπτει πολλά για τους χρήστες της: Οι πελάτες της Miele έχουν υψηλές προσδοκίες σχετικά με την απόδοση των οικιακών τους συσκευών και σχετικά με το πόσο αυτές είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Οι άνθρωποι που αγοράζουν Miele έχουν συνείδηση της ποιότητας και έχουν στυλ!