Πλύσιμο και στέγνωμα σε 1 διαδικασία και 1 συσκευή

Ανάλογα με το πού θέλετε να τοποθετήσετε το μηχάνημα και το πόσα ρούχα έχετε, η Miele σας προσφέρει μια ποικιλία μεγεθών με διαφόρους τύπους κλίσης πρόσοψης. Έτσι μπορείτε να βρείτε το τέλειο μηχάνημα.
Μικρού μεγέθους πλυντοστεγνωτήριο της Miele
Τεχνολογία με μικρές διαστάσεις. Με βάθος περιβλήματος 60 cm, το πλυντοστεγνωτήριο Miele WT1 μπορεί να πλένει και να στεγνώνει έως και 4 kg συνεχώς. Αν θέλετε μόνο να πλύνετε, το μηχάνημα χειρίζεται έως 7 kg ρούχων σε έναν κύκλο. Έτσι το μηχάνημα είναι ιδανικό για μικρά νοικοκυριά με μέση ποσότητα ρούχων. Με το μικρού μεγέθους WT1, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς τύπους κλίσης πρόσοψης.
Κάθετος πίνακας χειρισμού
Το πλυντοστεγνωτήριο με ίσια πρόσοψη μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια στην υπάρχουσα κουζίνα σας. Μπορεί απλά να ωθηθεί κάτω από τον πάγκο εργασίας, με ύψος ανοίγματος τουλάχιστον 85 cm. Εναλλακτικά, το καπάκι του μηχανήματος μπορεί να αντικατασταθεί με ένα σετ για τη τοποθέτηση κάτω του πάγκου. Έτσι το πλυντοστεγνωτήριο μπορεί να χωρέσει σε άνοιγμα εντοιχισμού με ύψος μόλις 82 cm.
Πλάγιος πίνακας
Αν θέλετε να τοποθετήσετε το πλυντοστεγνωτήριο ως ανεξάρτητη συσκευή σε ένα διαμέρισμα ή υπόγειο, το μοντέλο με λοξή πρόσοψη είναι ιδανικό. Η ελαφριά κλίση της πρόσοψης κάνει την οθόνη πιο ευανάγνωστη.
Πλυντοστεγνωτήρια XL της Miele
Για νοικοκυριά με μεγάλες ποσότητες ρούχων, το μοντέλο XL είναι η καλύτερη επιλογή. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος