Η σωστή συσκευή για τις δικές σας ανάγκες

Τέλεια ενσωμάτωση 
Δημιουργήστε μια ομοιόμορφη εμφάνιση στην κουζίνα σας: η καφετιέρα της Miele εφαρμόζει άψογα σε άνοιγμα εντοιχισμού ύψους 45 cm. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές – είτε κατακόρυφα είτε οριζόντια – συμβάλλοντας στον ομοιόμορφο σχεδιασμό. Έτσι, χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο της κουζίνας σας. Η εντοιχιζόμενη συσκευή διαθέτει επίσης μόνιμη παροχή νερού. Αυτό είναι εξαιρετικά πρακτικό, επειδή η συσκευή Miele είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Καθώς η συσκευή είναι απευθείας συνδεδεμένη με τη μόνιμη παροχή νερού, δεν χρειάζεται να γεμίζετε το δοχείο νερού χειροκίνητα š– εξασφαλίζοντας χρόνο και μεγαλύτερη άνεση.
Ο τέλειος καφές – όποτε επιθυμείτε 
Πρακτικές και ευέλικτες: οι συσκευές πάγκου της Miele ταιριάζουν οπουδήποτε στην κουζίνα σας, ακόμα και στο σαλόνι, στο καθιστικό ή οπουδήποτε θέλετε να απολαύσετε φρέσκο αρωματικό καφέ. Επιλέξτε μεταξύ της μινιμαλιστικής σειράς CM7 με χειρισμούς αφής CM Touch και των μικρού μεγέθους συσκευών CM6 και CM5 με χειρισμούς DirectSensor. 
Εκλεπτυσμένη εμφάνιση και λειτουργία 
Η καταξιωμένη τεχνολογία M Touch αποτελεί σημείο αναφοράς για τον γρήγορο και εύκολο χειρισμό: μπορείτε να χειρίζεστε τις συσκευές γρήγορα και διαισθητικά, αγγίζοντας ή περνώντας το δάκτυλο πάνω στην οθόνη αφής. Πολλές λειτουργίες επιλέγονται με ένα μόνο άγγιγμα τουδακτύλου. Το κείμενο και τα σύμβολα είναι ευκρινώς ορατά.
Απλή και διαισθητική άμεση επιλογή 
Επιλέξτε το αγαπημένο σας ρόφημα με ένα μόνο άγγιγμα. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης TFT προσφέρει διαισθητικό και εύκολο χειρισμό. Άλλες επιλογές και ρυθμίσεις διατίθενται μέσω των πλήκτρων αφής κάτω από την οθόνη. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης TFT προσφέρει διαισθητικό και εύκολο χειρισμό.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος