Η μειωμένη υγρασία προστατεύει εσάς & το σπίτι σας

Η πλειοψηφία τροφοδοτείται με ασφάλεια στον δίσκο περισυλλογής ως συμπύκνωμα. Γι' αυτόν τον λόγο, όλα τα στεγνωτήρια της Miele πετυχαίνουν την απόδοση συμπύκνωσης Α και συμπυκνώνουν την υγρασία από τα ρούχα με περίπου 50 % μεγαλύτερη απόδοση από αυτήν που απαιτούν οι κανονισμοί. Όσο καλύτερη η αξιολόγηση της απόδοσης συμπύκνωσης ενός στεγνωτηρίου, τόσο λιγότερη υγρασία απελευθερώνεται προς τα έξω. Αυτή η ταξινόμηση βρίσκεται δίπλα στην οικεία κλάση ενεργειακής απόδοσης, κάτω αριστερά στη σήμανση ενεργειακής κλάσης της ΕΕ στη συσκευή Miele σας.
Υψηλή στεγανότητα για εξαιρετικό περιβάλλον
Κατά το στέγνωμα, τα στεγνωτήρια Miele συμπυκνώνουν την υγρασία από τα ρούχα τόσο αποτελεσματικά, ώστε μόνο μικρή ποσότητα υγρασίας διαφεύγει στην ατμόσφαιρα. Όσο χαμηλότερα είναι τα επίπεδα υγρασίας στους χώρους διαβίωσης και στους χώρους που πλένετε τα ρούχα, τόσο μειώνεται και η πιθανότητα εμφάνισης μούχλας στα ταβάνια και τους τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τοποθετήσετε το στεγνωτήριό σας ακόμα και σε δωμάτια χωρίς παράθυρα ή σε σπίτια με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
Η Miele υπερβαίνει
την απόδοση συμπύκνωσης Α
Τα στεγνωτήρια της Miele συμπυκνώνουν την υγρασία από τα ρούχα με περίπου 50 %* μεγαλύτερη απόδοση από αυτήν που απαιτούν οι κανονισμοί για ενεργειακή απόδοση Α. Αυτό υπολογίζεται συγκρίνοντας τα επίπεδα υγρασίας των ρούχων πριν από τη διαδικασία στεγνώματος με ό,τι συλλέγεται αργότερα στον δίσκο περισυλλογής.
Η ακόλουθη λίστα εξηγεί τις διαφορές για έναν κύκλο στεγνώματος με φορτίο 8 kg:
Σύστημα σφράγισης πόρτας χωρίς απώλεια υγρασίας
Το εξαιρετικό σύστημα σφράγισης πόρτας των στεγνωτηρίων Miele είναι σημαντικός δείκτης ποιότητας και ο λόγος που κρύβεται πίσω από το σταθερά υψηλό επίπεδο απόδοσης. Μια ειδική σφράγιση της πόρτας του κάδου με ίνες Kevlar® εγγυάται βέλτιστη τιμή στεγανότητας. Η υγρασία δεν μπορεί να διαφύγει μέσω της πόρτας και μένει μέσα στη συσκευή.
Βέλτιστη απόδοση στον μικρότερο δυνατό χρόνο
Η τεχνολογία στεγνώματος της Miele τοποθετεί πάνω από όλα τη φιλικότητα στον χρήστη. Πιστά στη λογική αυτή, τα στεγνωτήρια Miele προσφέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Με τον τρόπο αυτόν απελευθερώνεται 50 %* λιγότερη υγρασία στον αέρα του δωματίου από ότι απαιτείται για αξιολόγηση απόδοσης συμπύκνωσης Α.
δοκιμασμένο στα ιδιόκτητα εργαστήρια της Miele Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος