Ημερομηνίες & γεγονότα

Εταιρεία

Η Miele & Cie. KG αποτελεί ιδιοκτησία των οικογενειών Miele (51 τοις εκατό) και Zinkann (49 τοις εκατό) από την ίδρυσή της το 1899. Τα κεντρικά γραφεία με την κεντρική διοίκηση και τις κεντρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Gütersloh.

Δημοσιεύματα

Φιλοσοφία

Η Miele είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με την αξίωση να είναι ηγέτης της βιομηχανίας στην ποιότητα και την τεχνολογία. Η Miele αντιπροσωπεύει μια συμπεριφορά συνεργασίας απέναντι στους επιχειρηματικούς της συνεργάτες, μια εταιρική νοοτροπία με επίκεντρο τον εργαζόμενο, καθώς και συνέπεια στις αξίες, τους στόχους και την ηγεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση

Η Miele & Cie. KG διοικείται από έξι διευθύνοντες συμβούλους οι οποίοι έχουν ίσα δικαιώματα: Olaf Bartsch (Διευθυντής Οικονομικών και Διοίκησης), Dr. Stefan Breit (Διευθυντής στο Τεχνικό τμήμα), Dr. Axel Kniehl (Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων), Rebecca Steinhage (Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού & Εταιρικών υποθέσεων) όπως και Dr. Markus Miele (Διευθύνων σύμβουλος) και Dr. Reinhard Zinkann (Διευθύνων σύμβουλος).

Απασχολούμενοι

Παγκοσμίως εργάζονται 23.300 άνθρωποι για την Miele, όπου 11.900 στη Γερμανία. 

Επιχειρηματική ανάπτυξη

Το οικονομικό έτος 2022 η εταιρέι κατάφερε πωλήσης € 5.43 δις. Αυτό οδηγεί σε μια αύξηση
€ 591,0 εκ., ή 12.2%. Στη Γερμανία ο τζίρος ήταν € 1.47 bn. 

Πραγματοποιήστε λήψη της έκθεσης των πεπραγμένων

Βιωσιμότητα

Για τη Miele η βιώσιμη συμπεριφορά είναι παγιωμένη στις αξίες και την παράδοση της εταιρείας και αποτελεί το απόλυτο θεμέλιο για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της εταιρείας. Η Miele είναι μέλος του οργανισμού βιωσιμότητας των Ηνωμένων Εθνών που ονομάζεται Οικουμενικό Σύμφωνο και έχει υπογράψει τον «Χάρτη της Ποικιλομορφίας». Η Miele δημοσιεύει μια έκθεση βιωσιμότητας ανά δύο έτη. 

Βιωσιμότητα

Ιστορία

Έχοντας ιδρυθεί το 1899 από τους Carl Miele και Reinhard Zinkann ως ένα εργοστάσιο παραγωγής φυγόκεντρων μηχανών, η Miele αρχικά κατέλαβε περίοπτη θέση προμηθευτή του τομέα της γεωργίας και με τμήματα προϊόντων όπως ο εξοπλισμός γαλακτοκομείων, πλυντήρια, ποδήλατα, ακόμη και αυτοκίνητα. Σήμερα, ο στόχος της εταιρείας είναι η αξίωση της παγκόσμιας ηγεσίας στην ποιότητα και την τεχνολογία για τις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα