Επαναστατική τελειότητα | Φούρνος Dialog

 

Η Miele παρουσιάζει την απόλυτη παγκόσμια πρωτοπορία: Ο φούρνος Dialog με καινοτόμο τεχνολογία M Chef φέρνει την επανάσταση στην τέχνη της μαγειρικής.

Πρωτοποριακή τεχνολογία για τέλεια απόλαυση

Ο φούρνος Dialog αποτελεί παγκόσμια πρώτη και διευρύνει τους ορίζοντες της μαγειρικής. Με την επαναστατική τεχνολογία M Chef μπορείτε να δημιουργήσετε μαγειρικές καινοτομίες με εγγυημένα άριστα αποτελέσματα, ενώ η προετοιμασία είναι εύκολη, εξοικονομώντας ακόμα και χρόνο. Περισσότερη απόλαυση στο μαγείρεμα, περισσότερη άνεση στην καθημερινότητα και περισσότερες συναρπαστικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε τις νέες δυνατότητες!

Μαγειρική καινοτομία

Μια νέα διάσταση στο πάθος σας για τη μαγειρική

Ο φούρνος Dialog σάς παρέχει συναρπαστικές δυνατότητες στον τομέα της μαγειρικής. Η επαναστατική του τεχνολογία κάνει δυνατή τη δημιουργία ολοκαίνουριων και εφευρετικών πιάτων. Μπορείτε να ψήσετε ψάρι στον πάγο ή μοσχαρίσιο φιλέτο σε κερί μέλισσας χωρίς να λιώσει ο πάγος ή το κερί, να διαχωρίσετε το ρόδισμα από το ψήσιμο, να μαγειρέψετε διάφορα πιάτα και συστατικά ταυτόχρονα, να σερβίρετε εκλεπτυσμένα φαγητά στην εντέλεια – και πάντα σε άριστη ποιότητα.

Ψάρι στον πάγο

Η επαναστατική μέθοδος μαγειρέματος του φούρνου Dialog γίνεται εμφανής με ένα ψάρι πάνω σε κομμάτι πάγου. Το ψάρι ψήνεται ενώ ο πάγος παραμένει παγωμένος.

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε κερί μέλισσας

Το κρέας ψήνεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο τον όγκο του και δεν θερμαίνεται από έξω προς τα μέσα. Συνεπώς, η επικάλυψη με κερί, με τρόπο θαυματουργό, δεν λιώνει, ενώ το φιλέτο βγαίνει ιδιαίτερα ζουμερό και τρυφερό.

Ωμός και ψημένος σολομός

Με τον νέο φούρνο Dialog και την τεχνολογία M Chef, μπορείτε να μαγειρέψετε φιλέτο σολομού μισό ψημένο και μισό ωμό. Δύο παντελώς διαφορετικά πιάτα σε ένα.

Χρωματιστά ψωμάκια για μπέργκερ

Ο φούρνος Dialog μπορεί να διαχωρίσει το ρόδισμα από το ψήσιμο. Μπορείτε να αποφασίσετε πόση κρούστα θέλετε να έχετε και να φτιάξετε ψωμάκια για μπέργκερ σε ανοιχτά χρώματα χωρίς να ροδίσει η επιφάνειά τους.

Άριστη απόδοση

Απολαύστε gourmet γεύματα στο σπίτι κάθε μέρα.

Οι αληθινοί λάτρεις της μαγειρικής απαιτούν κορυφαία ποιότητα. Η προετοιμασία των συστατικών με έναν τρόπο που να αναδεικνύει την καλύτερή τους γεύση είναι αυτό που ξεχωρίζει τους κορυφαίους σεφ – και είναι επίσης αυτό που κατατάσσει τον φούρνο Dialog της Miele σε μια δική του ξεχωριστή κατηγορία. Ενώ η συμβατική θερμότητα λειτουργεί αργά από τα έξω προς τα μέσα, ο φούρνος Dialog μαγειρεύει το φαγητό στο σύνολό του. Το κρέας γίνεται ζουμερό και μαγειρεύεται ομοιόμορφα, η σύσταση των θαλασσινών διατηρείται άψογη και το ψωμί και τα κέικ αυξάνονται σε όγκο.

Φιλέτο μοσχαρίσιο Pink Beef

Η συμβατική θερμότητα λειτουργεί αργά από τα έξω προς τα μέσα. Ο φούρνος Dialog, ωστόσο, μαγειρεύει το φαγητό εξ ολοκλήρου σε σχέση με τον όγκο του. Το κρέας βγαίνει ζουμερό και ομοιόμορφα μαγειρεμένο.

Ψήσιμο στον φούρνο Dialog

Ο φούρνος Dialog βελτιώνει χωρίς κόπο την υφή και το φούσκωμα της ζύμης. Και σας επιτρέπει να αποφασίσετε την ποιότητα της κρούστας σας όπως και το επίπεδο ροδίσματος.

Απλότητα

Εξελιγμένη μαγειρική, εύκολα.

Ένα μενού με πολλά και ποικιλόμορφα πιάτα συνιστά πρόκληση για τους μάγειρες: Κάθε συστατικό χρειάζεται διαφορετική προετοιμασία και πρέπει να είναι έτοιμο την κατάλληλη στιγμή. Ο φούρνος Dialog διευκολύνει για εσάς τη διαδικασία μαγειρέματός, ακόμα και όταν δημιουργείτε σύνθετα πιάτα, και εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

Σολωμός με σέσκουλο, γεμιστό στήθος κοτόπουλου και σπιτικά μπριός

Ο φούρνος Dialog σάς επιτρέπει να μαγειρέψετε μενού M Chef: Διάφορα συστατικά ενός ολοκληρωμένου πιάτου μαγειρεύονται ταυτόχρονα αγγίζοντας την τελειότητα.

Σουφλέ με σμέουρα

Αυτό το αφράτο σουφλέ έχει πάντα επιτυχία, εν προκειμένω χωρίς καν να το μαγειρέψετε σε μπεν μαρί. Αφήστε το απλώς στον φούρνο Dialog.

Ταχύτητα

Όλα όσα χρειάζεστε για μια τέλεια βραδιά – έτοιμα στο πι και φι!

Με τον φούρνο Dialog μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και τα πιο απαιτητικά από άποψη χρόνου πιάτα σε ουσιαστικά καθόλου χρόνο. Τώρα έχετε περισσότερη ελευθερία να πειραματιστείτε με διάφορα πιάτα και απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο με τους καλεσμένους σας. Επειδή ο φούρνος Dialog της Miele μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος συγκριτικά με τις συμβατικές μεθόδους κατά έως και 70 τοις εκατό, χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα.

Χοιρινό κρέας

Με τη χρήση του φούρνου Dialog, μπορείτε να απολαύσετε το δημοφιλές πιάτο μπάρμπεκιου σε μόλις 2,5 ώρες, μαζί με την ξεγνοιασιά που συνοδεύει την εγγύησή μας για τέλεια αποτελέσματα.

Ήπια και γρήγορη απόψυξη

Με τον φούρνο Dialog μπορείτε να αποψύξετε, για παράδειγμα κρέας, πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο ομοιόμορφα, χωρίς να το υπερθερμαίνετε και να το ψήσετε κατά λάθος σε κάποια σημεία.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά για την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος

Το σωστό πρόγραμμα για κάθε εργασία

M Chef
Η μέθοδος μαγειρέματος M Chef χρησιμοποιεί ενέργεια υπό τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Το ποσό της ενέργειας που απορροφάται από το φαγητό εμφανίζεται υπό τη μορφή μονάδων Gourmet. Η συσκευή είναι σε συνεχή διάλογο με τα συστατικά, προκειμένου να ρυθμίσει τη διαδικασία μαγειρέματος. Το φαγητό μαγειρεύεται εξ ολοκλήρου σε σχέση με τον όγκο του, μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Gourmet Profi
Το πρόγραμμα για προχωρημένους χρήστες: Καθορίζετε οι ίδιοι όλες τις ρυθμίσεις για το τέλειο αποτέλεσμα, όπως την ποσότητα μονάδων Gourmet, τον τρόπο λειτουργίας ή τη θερμοκρασία.

Gourmet assistance
Εύκολη προετοιμασία: Ανάλογα με το είδος και την ποσότητα ενός συστατικού, ο φούρνος Dialog προτείνει όλες τις ρυθμίσεις, όπως τις απαραίτητες μονάδες Gourmet ή τον σωστό τρόπο λειτουργίας, προκειμένου να πετύχετε άριστα αποτελέσματα.

Όλα με μια ματιά – από το σπίτι ή καθοδόν

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Miele@mobile, μπορείτε πάντα και με άνεση να ελέγχετε την κατάσταση του φούρνου Dialog, να αλλάζετε σημαντικές ρυθμίσεις και να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος. Όλα αυτά, καθώς επιλέγετε τι θα φορέσετε το βράδυ. Επιπλέον, υπάρχει η λειτουργία συνταγών της εφαρμογής με χρήσιμα αναλυτικά βίντεο για εύκολο μαγείρεμα.

Οι σωστές ρυθμίσεις άμεσα διαθέσιμες

Η λειτουργία της εφαρμογής Miele@mobile περιλαμβάνει πολλές αποκλειστικές συνταγές για τον φούρνο Dialog. Για πρώτη φορά γίνεται πλέον δυνατό να στέλνετε όλες τις ρυθμίσεις συνταγών απευθείας στη συσκευή μέσω της εφαρμογής με ένα μόνο άγγιγμα.

Μια αποκλειστικότητα του φούρνου Dialog: συνταγές από επαγγελματίες σεφ

Για να κάνετε την αρχή στη νέα εποχή ενός όσο το δυνατόν πιο άνετου μαγειρέματος, αναπτύξαμε περισσότερες από εκατό συνταγές για τον φούρνο Dialog από κοινού με επαγγελματίες σεφ στη δοκιμαστική κουζίνα μας. Χρησιμοποιήστε αυτό το βιβλίο μαγειρικής για να εμπνευστείτε και ξαναερωτευτείτε το μαγείρεμα.

Η κατάλληλη ρύθμιση για κάθε συνταγή

Με τον φούρνο Dialog και τους καινούριους τρόπους μαγειρέματος, η μαγειρική μετατρέπεται σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Εκτός από την τεχνολογία M Chef, διατίθενται επίσης συμβατικοί τρόποι λειτουργίας στην παγκοσμίου φήμης ποιότητα Miele.

Αποκλειστικές εκδηλώσεις μαγειρικής με τον νέο φούρνο Dialog

Για να μάθετε τα πάντα σχετικά με τους επαναστατικούς τρόπους μαγειρικής με επαγγελματική καθοδήγηση, μπορείτε να επισκεφθείτε τις αποκλειστικές εκδηλώσεις μαγειρικής του φούρνου Dialog. Θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για τη μέθοδο μαγειρικής M Chef και τη μοναδική λειτουργικότητα μενού M Chef, και θα δοκιμάσετε οι ίδιοι τη νέα συσκευή.

Ο φούρνος Dialog από τη Miele.

Σας ενέπνευσε ο φούρνος Dialog της Miele;

Ανακαλύψτε τα προϊόντα!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας