Απόφοιτοι

AbsolventenΑτομικά, εξατομικευμένα και ολοκληρωμένα - έτσι βλέπουμε τα προγράμματα εισόδου για τους αποφοίτους πανεπιστημίων ή κολλεγίων στην Miele. Είτε επιθυμείτε να ολοκληρώσετε το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα με πολύτιμη εργασιακή εμπειρία είτε αναζητάτε προσφορά υψηλής ποιότητας, προσανατολισμένη στις πωλήσεις ή στο εργατικό δυναμικό, μπορείτε να το κάνετε με ένα από τα μοναδικά μας προγράμματα κατάρτισης - η επιλογή είναι δική σας. Επίσης, διαθέσιμες είναι και ειδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για πτυχιούχους με διδακτορικά, που είναι προετοιμασμένοι για μεσοπρόθεσμες διοικητικές αρμοδιότητες με ένα τριετές πρόγραμμα που θα καλύπτει ειδικούς και γενικούς τομείς της επιχείρησης. Η αρχή της σταδιοδρομίας έχει πολλές όψεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Junior sales representative

Junior Sales Representative

Πληροφορίες

Ψάχνουμε για ανθρώπους που θέλουν να αντιπροσωπεύσουν ένα διεθνώς επιτυχημένο premium brand, με ενθουσιασμό, που μπορούν να ασχοληθούν με καινοτόμα προϊόντα και που έχουν την ικανότητα να συνεργάζονται με τους εμπορικούς μας εταίρους. Εξίσου σημαντικό για εμάς, πέρα ​​από τα ακαδημαϊκά προσόντα σας, είναι το προσωπικό σας προφίλ να είναι επίσης κατάλλληλο και συμβατό με τη Miele. Η ικανότητα επικοινωνίας, η αίσθηση ευθύνης, ο προσανατολισμός προς τους στόχους και η αυτο-πρωτοβουλία είναι ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τους εργαζόμενους μας και που θα χρειστεί να χρησιμοποιήσετε στη θέση αυτή, ως αντιπρόσωπος πωλήσεων της Miele.

Οι εκπρόσωποι πωλήσεων έιναι ο συνδετικός κρίκος με τους συνεργάτες μας, που είναι υπεύθυνοι για την επιτυχή διάθεση των προϊόντων μας στην περιοχή που τους έχει ανατεθεί.

Ως εκπρόσωπος πωλήσεων της Miele, θα υποστηρίζετε τους έμπειρους συναδέλφους σας αναλαμβάνοντας τα δικά σας έργα, τα προϊόντα και τους εμπορικούς συνεργάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και την μελλοντική επαγγελματική σας πορεία στην εταιρεία. 

 

Trainee programmes

Trainee Programme

Πληροφορίες

Για τη ομαλή μετάβαση από την εκπαιδευση στην επαγγελματική ζωή, ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης είναι η ιδανική είσοδος σταδιοδρομίας για όσους δεν θέλουν ξεκινήσουν από έναν συγκεκριμένο τεχνικό τομέα ή μια συγκεκριμένη θέση, και προτιμούν να βιώσουν μια ποικιλία τομέων μέσα στην εταιρεία. 

Αυτά τα προγράμματα δεν είναι τυποποιημένα καθώσ πιστεύουμε οτι κάθε πρόγραμμα πρεέπι να προσαρμόζεται μαζί με εσάς στις ατομικές σας ικανότητες και ικανότητες. Έτσι, μπορούμε να κρινουμε τη σπουδαιότητά σας, την ικανότητά σας καθώς και τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Σχεδιάζουμε για εσάς ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτό γίνεται σε στενή συνεργασία με την ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων, η οποία θα σας παράσχει βοήθεια και συμβουλές κατά τη διάρκεια της περιόδου άσκησής σας και θα σας συνοδεύσει σε όλο το πρόγραμμα.