Νέα προϊόντα- Νέα λανσαρίσματα

Η νέα σκούπα χωρίς σακούλα Boost CX1

Πανίσχυρη. Συμπαγής. Εύκολη στη μεταφορά.

Μια σκούπα που κάνει τη μεγάλη διαφορά στο καθάρισμα και είναι πολύ μικρή.
Διαθέσιμη από 259€ σε 4 χρώματα.

Ανακαλύψτε την εδώ

Nέες ενεργειακές ετικέτες ΕΕ

Μαζί για ένα καλύτερο αύριο

Από τον Μάρτιο του 2021, νέες ενεργειακές ετικέτες για πλυντήρια πιάτων, ψυγεία, συντηρητές κρασιών, πλυντήρια ρούχων και πλυντοστεγνωτήρια θα είναι διαθέσιμες. Μια επισκόπηση των κύριων αλλαγών σχετικά με τις ενεργειακές ετικέτες μπορείτε να δείτε εδώ.


Μάθετε περισσότερα

Υγιεινή Υψηλής Ποιότηατς

Απόλυτη συμμαχία, για απόλυτα υγιεινά αποτελέσματα

Ανακαλύψτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των απορρυπαντικών και προϊόντων μας που προσφέρουν απόλυτα υγιεινά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα εξαλείφουν έως και το 99,9% των ιών, των μυκήτων και των βακτηρίων.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Η Miele καλωσορίζει τη σειρά Modern Life

To Πλυντήριο Ρούχων που επικοινωνέι με το στεγνωτήριο!

Με το πρόγραμμα Wash2Dry τα δεδομένα αποστέλλονται στο Στεγνωτήριο και τα ρούχα στεγνώνουν στις κατάλληλες συνθήκες με απόλυτη φροντίδα!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Νέα σκούπα stick HX1

Γνωρίστε την τελευταία τεχνολογική καινοτομία στον τομέα των ηλεκτρικών σκουπών! Η Triflex HX1, η πρώτη σκούπα stick Miele χωρίς καλώδιο με μοναδικό 3 σε 1 σχεδιασμό. Για απόλυτη ευελιξία και αξεπέραστη απόδοση.

anc_AdditionalLinks

Καινοτομία πέρα από κάθε φαντασία ....!

Ανακαλύψτε περισσότερες καινοτομίες από ποτέ! Ανακαλύψτε την νέα γενιά συσκεών εντοιχισμού Generation 7000 #LifeBeyondOrdinary!

Ανακαλύψτε την εδώ

Παρουσιάζοντας την Γενιά 7000

Η πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων εντοιχισμού !

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει όριο στον βαθμό βελτίωσης . Και από τότε που ιδρύθηκε η Miele το 1899, το αποδείξαμε ξανά και ξανά με την πρωτοποριακή τεχνολογία, την έμμονη μας στην μηχανική και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Τώρα με τη νέα Γενιά προϊόντων εντοιχισμού 7000 θέτουμε νέο σημείο αναφοράς.

Ανακαλύψτε την εδώ