Αυθόρμητο πάρτυ μέσα σε μία ώρα;

Αλλαγή ρυθμίσεων όπου και αν βρίσκεστε
Έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και έχετε επίσης την επιλογή να παρέμβετε όταν χρειάζεται. Με το MobileControl, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SuperCool στο ψυγείο σας για να χαμηλώσει τη θερμοκρασία πριν επιστρέψετε στο σπίτι με τα ψώνια σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα στο πλυντήριο ρούχων, το στεγνωτήριο και το πλυντήριο πιάτων σας όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι. Με τις νέες συσκευές μαγειρέματος, μπορείτε να τροποποιήσετε παραμέτρους ακόμα και όταν το πρόγραμμα είναι σε λειτουργία.
Ενημερώνεστε από την οθόνη πότε η συσκευή που βρίσκεται στο σπίτι είναι σε λειτουργία τηλεχειρισμού. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε – για παράδειγμα, όταν ένα μέλος της οικογένειας επιστρέψει στο σπίτι νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο και θέλει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή.
«Δεν μπορείτε να ελέγξετε το αν θα περάσετε τέλεια. Τις ρυθμίσεις στο ψυγείο όμως και την ώρα εκκίνησης του πλυντηρίου ρούχων σας μπορείτε.»
Με τη νεά λειτουργία AutoStart*, το πλυντήριο πιάτων σας μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής, ώστε να ξεκινά σε προκαθορισμένη ώρα.
Άνεση και εξοικονόμηση χρόνου: χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προθερμάνετε την καφετιέρα και να φτιάξετε τον καφέ σας.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος