Επικοινωνία συσκευής

Smart Home | Δικτυωμένες έξυπνες συσκευές Miele

Οι δικτυωμένες συσκευές σας Miele σκέφτονται για σας! Επικοινωνούν μεταξύ τους με ευφυή τρόπο. Έτσι ρυθμίζεται η έναρξη λειτουργίας μιας συσκευής ή τα επίπεδα ισχύος της – και όλα αυτά χωρίς βοήθεια από σας. Οι χειροκίνητοι χειρισμοί ή οι λειτουργίες αυτοματοποιούνται. Η δικτύωση πραγματοποιείται μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής ή μέσω της εφαρμογής Miele. Εσείς απλά αναθέτετε τις διάφορες εργασίες και κάνετε την καθημερινότητά σας πολύ ευκολότερη.

Con@ctivity: η έξυπνη διασύνδεση

Con@ctivity

Ο απορροφητήρας αντιδρά αυτόματα στις ρυθμίσεις της εστίας.

Συγκεντρωθείτε απόλυτα στο μαγείρεμα: με το Con@ctivity 3.0, ο απορροφητήρας σας ξέρει ακριβώς τι να κάνει. Μόλις ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε την εστία, ο απορροφητήρας αντιδρά αυτόματα. Η ισχύς εξαγωγής προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το τι συμβαίνει στην εστία δημιουργώντας πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω Wi-Fi. Το Con@ctivity 3.0 σας επιτρέπει να εντάξετε τον απορροφητήρα και την εστία στο Miele@home.

Con@ctivity

Καφετιέρα και θερμοθάλαμος τέλεια δικτυωμένα

Με τη λειτουργία χρόνου, ο αγαπημένος καφές παρασκευάζεται τη στιγμή που τον θέλετε. Η καφετιέρα σας μπορεί να τον ετοιμάσει αυτόματα – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό ρόφημα. Χάρις στο Con@ctivity, βρίσκετε επίσης προθερμασμένες κούπες. Ο θερμοθάλαμός σας είναι σε επικοινωνία με την καφετιέρα και ενεργοποιείται αυτόματα 30 λεπτά προτού ξεκινήσει η ετοιμασία του καφέ – για να απολαμβάνετε τον καφέ σας στο απόλυτο. Η δικτύωση πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής Miele.

Wash2Dry

Wash2Dry: στεγνωτήριο και πλυντήριο έξυπνα δικτυωμένα

Μέγιστη άνεση χρήστη: χάρη στη νέα λειτουργία δικτύωσης Wash2Dry, το πλυντήριο ρούχων σας στέλνει τα δεδομένα του στο στεγνωτήριο μετά από τη λήξη του κύκλου πλύσης. Στη συνέχεια, το στεγνωτήριο επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα για τα ρούχα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταφέρετε τα ρούχα από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο, να το ενεργοποιήσετε, και να επιλέξετε το Wash2Dry. Με αυτόν τον τρόπο, τα ρούχα σας – είτε είναι τζιν είτε πουκάμισα – στεγνώνουν πάντα άψογα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, οι συσκευές θα πρέπει να καταχωρηθούν στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi.

SuperVision

Κεντρικός έλεγχος για όλα – από την κουζίνα σας

Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τον υπολειπόμενο χρόνο των προγραμμάτων στις άλλες συσκευές Miele μέσω της μεγάλης οθόνης των συσκευών της κουζίνας σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη του φούρνου την κατάσταση προγράμματος του πλυντηρίου ρούχων σας. Με το SuperVision, μπορείτε να προγραμματίζετε και να οργανώνετε το νοικοκυριό σας αποτελεσματικά και εύκολα – χωρίς να χρειάζεται να είστε συνεχώς πάνω από το smartphone ή το tablet σας.

Λύσεις ενσωμάτωσης Smart Home

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας