Ηλεκτρικές Σκούπες - Πληροφορίες

Έτοιμοι για κάθε αποστολή

Προσφέρουμε μοντέλα ηλεκτρικής σκούπας για κάθε τύπο σπιτιού, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το δάπεδο, με επιλογές περαιτέρω προσαρμογής στις ανάγκες, όπως η ύπαρξη τριχών κατοικίδιών, για αυτόματο σκούπισμα, ή για μείωση των επιπτώσεων των αλλεργιογόνων με κορυφαίας ποιότητας φίλτρα αέρα.

Ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες

Ο καινοτόμος σχεδιασμός μας 3 σε 1 σε συνδυασμό με την ισχυρή μπαταρία, σας δίνει την ευελιξία και την απεριόριστη δυνατότητα κίνησης που χρειάζεστε για κάθε τύπο δαπέδου. Κάντε γρήγορη και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών εργονομικών εξαρτημάτων και καθαρίστε χωρίς κόπο κάθε σημείο του σπιτιού σας.

Triflex HX2 Pro

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

Υγιεινό άδειασμα με το πάτημα ενός κουμπιού που διατηρεί τις ίδιες υψηλές επιδόσεις των προϊόντων Miele. Με επιλογές κατά των αλλεργιών, αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο και εξαιρετική απορροφητική ισχύ που αφαιρεί κάθε είδους βρομιά, από χονδρές ακαθαρσίες μέχρι λεπτή σκόνη, και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα

Κλασική αξία και όχι άδικα. Τα μοντέλα μας με σακούλα απαιτούν λιγότερο άδειασμα, δεσμεύουν αποτελεσματικά τη σκόνη και παρέχουν εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης. Προσαρμόζονται στο ύψος σας και διαθέτουν αθόρυβη λειτουργία, όλα για να σας παρέχουν μια άνετη εμπειρία καθαρισμού.

Complete C3 – Comfort

Ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ

Με την προηγμένη τεχνολογία και τα άριστα αποτελέσματα που θα περιμένατε από τις σκούπες ρομπότ Miele, σκουπίζουν για εσάς, ώστε να μπορείτε να διαθέτετε περισσότερο χρόνο σε αυτά που αγαπάτε. Η λειτουργία αυτόματης φόρτισης μαζί με το ειδικό σύστημα αναρρόφησης που προσαρμόζεται στο δάπεδό σας, εξασφαλίζουν την αυτόνομη λειτουργία τους.

Scout RX3 Home Vision

Ηλεκτρικές σκούπες Cat & Dog

Για να βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες του κατοικίδιού σας δεν θα γλιτώσουν, οι ηλεκτρικές σκούπες Cat & Dog διαθέτουν ειδικές λειτουργίες, εργαλεία και εξαρτήματα για διάφορες επιφάνειες. Επιπλέον διαθέτουν ειδικό φως για τον εντοπισμό των τριχών και βούρτσες για την απομάκρυνσή τους από τις χαραμάδες και τις ταπετσαρίες.

Ηλεκτρικές σκούπες Cat & Dog

Έχετε ήδη μια συσκευή Miele;

Τα γνήσια προϊόντα, εξαρτήματα και ανταλλακτικά μας εγγυώνται απόλυτη συμβατότητα και εφαρμογή.

Εξαρτήματα ηλεκτρικής σκούπας

Χρησιμοποιήστε τον εύχρηστο οδηγό αγοράς μας

Βρείτε εύκολα και γρήγορα την ιδανική συσκευή Miele, απλά απαντώντας σε λίγες ερωτήσεις. Ας ξεκινήσουμε.

 

 

Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε συσκευές Miele

Κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για περισσότερα από 20 χρόνια* αξιόπιστης λειτουργίας. Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να τους προκαλέσει η καθημερινή χρήση, όπως αποδεικνύεται από τις δικές μας μεθόδους δοκιμών. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, πιθανότατα το έχουμε δοκιμάσει.

*Για περισσότερες πληροφορίες: miele.com/20years

Immer Besser, από το 1899

Από την αρχή, η Miele τοποθετεί την ποιότητα στην υψηλότερη θέση, γι' αυτό και με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια εγγυόμαστε για ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων μας. Επειδή τα προϊόντα υψηλής ποιότητας απαιτούν λιγότερη συντήρηση και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.