Σκούπες

Οι ηλεκτρικές σκούπες μας συνδυάζουν την κορυφαία απόδοση καθαρισμού με την ευκολία του χρήστη και την υψηλή ποιότητα.
Η εξαιρετική υγιεινή συνδέεται με όλες τις σκούπες με σακούλα ή χωρίς στις οποίες χρησιμοπιείται ένα σύστημα διαχωρισμού σκόνης, αποτρέπωντας να απελευθερωθεί οποιαδήποτε σκόνη πίσω στον αέρα.

Miele Hygienelösungen Staubsauger

Εξαιρετικό Φιλτράρισμα

Με το φίλτρο HEPA1 Lifetime μπορείτε να δημιουργήσετε μια υποαλλεργική ζώνη στο σπίτι σας. Συλλαμβάνει και φιλτράρει το 99.999%2 όλων των μικροσκοπικών σωματιδίων και αλλεργιογόνων – αφαιρώντας τα από τον αέρα. Ως αποτέλεσμα, οι πάσχοντες αλλεργίας προστατεύονται και επηρεάζονται λιγότερο από τη γύρη ή τη σκόνη σπιτιών.                                         

Πιστοποιημένη Υγιεινή

Η TÜV Nord (πίνακας περιβαλλοντικών δοκιμών στη Γερμανία) έχει επίσης συστήσει αρκετές ηλεκτρικές σκούπες  Miele με φίλτρα HEPA AirClean για άτομα με αλλεργίες. Με την ειδική σφραγίδα περιβλήματος, ολόκληρη η συσκευή, όχι μόνο το φίλτρο εξάτμισης, πληροί τις απαιτήσεις του TÜV Nord, οι οποίες αναθεωρούνται κάθε χρόνο. Ο φιλτραρισμένος αέρας είναι καθαρότερος από τον κανονικό αέρα δωματίων. Βακτήρια και αλλεργιογόνα παραμένουν με ασφάλεια μέσα στο σάκο σκόνης.    

Υγιεινή αντικατάσταση σακούλας σκόνης

Όταν ανοίξει η ηλεκτρική σκούπα, το πώμα στη σακούλα σκόνης Miele HyClean κλείνει αυτόματα και κλειδώνει τη σκόνη στην ηλεκτρική σκούπα. Επιπλέον, το προστατευτικό δίχτυ εμποδίζει την σακούλα να σκιστεί, ακόμα κι αν έχετε σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα αιχμηρά αντικείμενα. Ακόμη και η λεπτή σκόνη δεν μπορεί να φύγει από τη σακούλα.

Λειτουργία που διαφέρει ανά μοντέλο
1 Σύμφωνα με EN 1822/2011
2 Σύμφωνα με EN 60312-1