Εμπειρία κουζίνας

Η μαγειρική είναι διασκέδαση! Ειδικά αν η τεχνολογία λειτουργεί κατάλληλα και τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας. Κάτω από την επικεφαλίδα αυτή μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε κάνει το μαγείρεμα ευκολότερο και πιο απολαυστικό: λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν και έναν χρήσιμο οδηγό για αρωματικά βότανα, πρακτικές διατροφικές συμβουλές, διεθνή κλασικά πιάτα και συμβουλές σχετικά με τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των μωρών και των βρεφών.

Christian Jung/Adobe Stock

Διατροφικές συμβουλές

Είναι στα αλήθεια ανθυγιεινό το λευκό αλεύρι; Πώς ωφελούν τη γραμμή μας οι πικροί παράγοντες; Γιατί είναι σημαντικές οι ίνες για τον οργανισμό μας; Τι να κάνω αν το παιδί μου λέει πάντα «Αυτό δεν μου αρέσει» όταν τρώει; Και γιατί οι κουρασμένοι άνθρωποι τρώνε περισσότερο από εκείνους που είναι ξεκούραστοι; Οι διατροφικές συμβουλές των ειδικών μας αποκαλύπτουν το πόσο εύκολο είναι να τρεφόμαστε υγιεινά και τον λόγο που δεν αντικρούονται γενικά η απόλαυση με την ανάγκη για υγιεινή διατροφή.

Κάντε κλικ εδώ για διατροφικές συμβουλές
teen00000 - stock.adobe.com

Η επιστήμη του φαγητού

Σε τι διαφέρουν οι γλυκοπατάτες από τις υπόλοιπες πατάτες; Γιατί χρειάζεται να μαγειρεύουμε τα πράσινα φασόλια; Για ποιο πράγμα είναι κατάλληλη η παπάγια; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο χταπόδι, το καλαμάρι και το καλαμαράκι; Γιατί είναι τόσο πολύτιμο το έλαιο αργκάν του Μαρόκο; Στην ενότητά μας σχετικά με τις λεπτομέρειες του προϊόντος κάνουμε έρευνα για το φαγητό, επεξηγούμε από πού προέρχεται και πώς να το μαγειρέψετε προσφέροντας πρακτικά παραδείγματα.

Κάντε κλικ εδώ για να γνωρίσετε το προϊόν
Adobe Stock

Μωρά και βρέφη

Μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά φαγητά για μωρά και βρέφη με τους φούρνους ατμού της Miele

Προκειμένου να μεγαλώσουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο, οι σωματικές δραστηριότητες, η αγάπη και η ισορροπημένη διατροφή είναι άκρως σημαντικά στα πρώτα χρόνια της ζωής. Ασφαλώς το φαγητό των παιδιών πρέπει να είναι γευστικό, πλούσιο σε ποικιλία και υγιεινό.

Μάθετε περισσότερα