Ποτά

Τι είναι το Brunello; Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το Vinho verde (πράσινο κρασί) της Πορτογαλίας; Τι γεύση έχει η Χριστουγεννιάτικη μπύρα; Ποιο κοκτέιλ είναι κατάλληλο ως απεριτίφ; Ποια ανάμικτα ποτά περιέχουν τζιν; Η βάση δεδομένων μας περιέχει μία μεγάλη ποικιλία από προτάσεις για ποτά, κρασιά και μπύρες, αλκοολούχα ποτά και χυμούς.

Brent Hofacker - stock.adobe.com

Το ποτό της εποχής

Κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε κι ένα ποτό-θησαυρό, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Κάποιες φορές θα είναι ένα φίνο φρουτώδες μπράντι, φτιαγμένο από αγριοκέρασα ή ένα ασυνήθιστο κοκτέιλ με σιρόπι σαμπούκου. Άλλες φορές θα είναι ένα ουίσκι μονής απόσταξης από ένα μόνο βαρέλι, μία νέα μονή ποικιλία χυμών φρούτων ή μία μπύρα που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες.

Κάντε κλικ εδώ για το ποτό της εποχής
Getty Images/Lonely Planet Images

Το κρασί της εποχής

Σε αυτήν την κατηγορία παρουσιάζουμε συχνά κρασιά από όλο τον κόσμο, τα οποία μας αρέσουν ιδιαίτερα. Κρασιά που αντιπροσωπεύουν την περιοχή και την ποικιλία σταφυλιού, που φέρουν την χαρακτηριστική υπογραφή του οινοπαραγωγού και μαρτυρούν την επιδέξια δεξιοτεχνία. Κρασιά που σας προτείνουμε να γευτείτε με φίλους στο δείπνο, χαλαρώνοντας σε μία πολυθρόνα ή στη βεράντα

Κάντε κλικ εδώ για το κρασί της εποχής