Συσκευές κουζίνας

 

Εμπειρία Κουζίνας Miele

Η νέα μας γενιά οικιακών συσκευών

Σας παρουσιάζουμε την Generation 7000

Οι νέες οικιακές συσκευές Miele εξυπηρετούν την κάθε σας ανάγκη, καθώς έχουν σχεδιαστεί με διαισθητική τεχνολογία με εσάς στο επίκεντρο.

Μεγαλύτερη αντοχή, για εστία σαν καινούργια.

Εστίες DiamondFinish

Η νέα καινοτομία της Miele ονομάζεται DiamondFinish και προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή σε γρατζουνιές που προκύπτουν απο την καθημερινή χρήση. Είτε μετακινείτε ένα σκεύος στην ζώνη PowerFlex είτε καθαρίζετε την εστία σας για να είναι σαν καινούργια, μπορείτε πλέον να το κάνετε χωρίς άγχος.

Καθαριότητα και υγιεινή με την νέα τεχνολογία υδρόλυσης.

Νέοι συνδυαστικοί φούρνοι ατμού DGC pro

Με τον έξυπνο συνδυασμό ενός φούρνου υψηλής τεχνολογίας και ενός φούρνου ατμού, το μαγείρεμα στον ατμό, στο γκριλ και το ψήσιμο είναι εφικτά με τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Φανταστείτε ο φούρνος σας να μπορεί να πλένεται μόνος του σχολαστικά και να είναι σαν καινούργιος ακόμα και πολλά χρόνια αργότερα. Με την νέα τεχνολογία υδρόλυσης, απολαμβάνετε τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς κόπο.

Συνδυασμός εστίας και απορροφητήρα σε μία συσκευή και νέα προνομιακή τιμή.

Νέα σειρά KMDA Silence

Η νέα Miele TwoInOne μεταφέρει την εξαγωγή υδρατμών από πάνω προς τα κάτω. Διατηρήστε την ευχάριστη ατμόσφαιρα του χώρου σας χωρίς οσμές, ενώ απολαμβάνετε το πάθος σας για τη μαγειρική.

Ανακλύψτε όλες τις δυνατότητες και δημιουργήστε χωρίς όρια στις νέες TwoInOne εστίες της Miele. 

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας