Οι εντοιχιζόμενες συσκευές ArtLine με Touch2Ope

 

Καινοτόμος σχεδιασμός χωρίς λαβή, με Touch2Open και τεχνολογία SoftOpen της Miele, για κορυφαίες κουζίνες.  

Θέτοντας νέα πρότυπα – με πάθος για καθαρό και απέριττο design

Για εμένα, τελειότητα σημαίνει να δημιουργείς κάτι μοναδικό με ξεχωριστή όψη. Ένα σχέδιο να που αντιπροσωπεύει την τέλεια λιτότητα και την φιλικότητα προς τον χρήστη.

Δρ. Christiane H., σχεδιάστρια προϊόντων

Μια δήλωση σχεδιασμού στη δική της μοναδική κατηγορία

ArtLine της Miele. Ο μινιμαλισμός στα καλύτερά του.

Μοναδική, καθαρή και χωρίς λαβές: Η ArtLine της Miele είναι η πρώτη σχεδιαστική γραμμή καινοτόμων εντοιχισμένων συσκευών για την κουζίνα με τη δυνατότητα χωνευτής εγκατάστασης χάρη στις εντελώς επίπεδες προσόψεις τους. Το απέριττο στιλ τους χαρίζει στη μαγειρική, στα δείπνα σας και στο σαλόνι σας μια υπέροχη αρμονία.

Miele ArtLine σε μαύρο οψιδιανού

Η αλληλεπίδραση ανάμεσα στο φως και τη σκιά προσδίδουν στην επιφάνεια μια αίσθηση βάθους και αποκαλύπτουν μαγευτικές αντανακλάσεις.

Miele ArtLine σε μαύρο οψιδιανού

Οι προσόψεις από καθαρό γυαλί ενσαρκώνουν τον τέλειο μινιμαλισμό. Η Miele ArtLine σε μαύρο οψιδιανού είναι διαχρονικά κομψή και δημιουργεί μια πολύ ιδιαίτερη ποιότητα αισθητικής.

Miele ArtLine σε φωτεινό λευκό

Το φωτεινό λευκό τονίζει τη φωτεινότητα και τις καθαρές γραμμές υπογραμμίζοντας τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Miele ArtLine σε φωτεινό λευκό

Είτε σε αυστηρά λευκές είτε σε πολύχρωμες κουζίνες, η Miele ArtLine σε φωτεινό λευκό είναι η τέλεια επιλογή, καθώς εναρμονίζεται υπέροχα ή προσφέρει δραματικές αντιθέσεις.

Νέο: Miele ArtLine σε γκρι γραφίτη

Αυτό το χρώμα που είναι στη μόδα δίνει έναν απαλό τόνο στις ευθείες γραμμές προσδίδοντας στην κουζίνα σας μια εξεζητημένη εμφάνιση.

Νέο: Miele ArtLine σε γκρι γραφίτη

Αγκαλιάστε την τελευταία τάση χρωμάτων για κουζίνες με το γκρι γραφίτη. Αυτή η σκούρα και ψυχρή απόχρωση αποδίδει καθαρή κομψότητα και τονίζει τον λιτό σχεδιασμό.

Άνεση για τον χρήστη χωρίς λαβή

Όταν φαντάζομαι ένα τέλειο περιβάλλον εργασίας, σκέφτομαι κάτι μινιμαλιστικό: ευθείες γραμμές, καθαρές γωνίες και έλεγχο με ένα μόνο άγγιγμα. Μου αρέσει να έχω τον χώρο συμμαζεμένο, διαφορετικά δυσκολεύομαι να δουλέψω.

Sebastian B., επιχειρηματίας

Οι καινοτομίες πίσω από αυτόν τον σχεδιασμό χωρίς λαβή.

Touch2Open: άνοιγμα με ένα άγγιγμα

Η λύση για τον τέλειο σχεδιασμό μιας κουζίνας χωρίς λαβές: απλώς πιέστε το ενσωματωμένο πλήκτρο αφής απαλά και οι πόρτες του φούρνου ατμού, του φούρνου ή του φούρνου μικροκυμάτων σας θα ανοίξουν και θα ξεκλειδώσουν εύκολα.

SoftOpen: απαλά και αποτελεσματικά

Το SoftOpen εξασφαλίζει ότι η πόρτα γλιστράει απαλά στην τελική της θέση. Δεν θα βρείτε πιο αποτελεσματικό τρόπο ανοίγματος μιας συσκευής κουζίνας.

DirectSensor: διαισθητικοί διακόπτες αφής

Οι απαραίτητες λειτουργίες ενεργοποιούνται με ένα απλό άγγιγμα των συμβόλων στην οθόνη. Μπορείτε να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις, όπως τη θερμοκρασία και την ώρα, χρησιμοποιώντας το στοιχείο αφής στα δεξιά της οθόνης.

DirectSensor: διαισθητικοί διακόπτες αφής

Τα στοιχεία αφής αντικαθιστούν τον χειρισμό μέσω περιστροφικών χειριστηρίων και κουμπιών: με το DirectSensor μπορείτε να εισαγάγετε ρυθμίσεις, όπως τη θερμοκρασία και την ώρα, και να επιλέξετε εύκολα τις λειτουργίες.

M Touch: διαισθητική οθόνη αφής

Επιλέξτε τις λειτουργίες από το μενού της συσκευής σέρνοντας το δάχτυλό σας προς τα δεξιά/αριστερά, πάνω/κάτω ή αγγίζοντάς τες, όπως θα κάνατε και στο smartphone σας. Χάρη στο M Touch, θα βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

M Touch: διαισθητική οθόνη αφής

Με διακριτική όψη και διαισθητική πλοήγηση χρήστη, θα βρείτε αμέσως το αυτόματο πρόγραμμα που ψάχνετε για τον φούρνο ατμού σας. Η οθόνη απλού κειμένου εξασφαλίζει την ευκρίνεια των πληροφοριών. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία και τη θερμοκρασία του φούρνου σε λίγα μόνο βήματα. Το M Touch καθιστά τη συσκευή πιο κομψή και πιο διαισθητική από ποτέ.

Τελειότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια

Η προετοιμασία των τέλειων macarons ήταν πάντα το πιο υψηλού κύρους κατόρθωμα στη ζαχαροπλαστική. Ποιο είναι το μυστικό; Η ίδια η αλληλεπίδραση με όλα τα συστατικά και η απόλυτη τελειότητα. Είναι κάτι που και εγώ επίσης απαιτώ από την κουζίνα μου.

Alain S., επικεφαλής ζαχαροπλάστης

Λύσεις κουζίνας χωρίς λαβές – απόλυτη αρμονία από μία και μοναδική πηγή

Εστίες, πλυντήρια πιάτων και καφετιέρες – ανακαλύψτε περισσότερες καινοτόμες συσκευές Miele, οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν υπέροχα στον σχεδιασμό της κορυφαίας κουζίνας σας χωρίς λαβές, πλάι στις εντοιχιζόμενες συσκευές ArtLine της Miele.

Πλυντήρια πιάτων με Knock2open

Δεν είναι μόνο απίστευτα εύκολο στη χρήση, αλλά και πραγματικά πρακτικό. Μια καινοτομία που μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα.

Πλυντήρια πιάτων με Knock2open

Πώς ανοίγει ένα πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων με πρόσοψη χωρίς λαβές; Απλώς χτυπήστε δύο φορές το μπροστινό μέρος του και η πόρτα θα ανοίξει αυτόματα χάρη στο Knock2open.

Εστίες – απόλυτη ομοιομορφία

Ενσωματωμένες με ακρίβεια: Οι ηλεκτρικές εστίες χωρίς πλαίσιο με ή χωρίς τεχνολογία επαγωγής μπορούν να τοποθετηθούν χωνευτά στην επιφάνεια εργασίας.

Ψυγεία και καταψύκτες

Τα εντοιχισμένα ψυγεία και οι καταψύκτες Miele δεν εγγυώνται μόνο κορυφαίες συνθήκες για γαλακτοκομικά προϊόντα, λαχανικά κτλ., αλλά συνδυάζονται επίσης τέλεια με διάφορα σχέδια κουζίνας.

Τέλεια ενσωματωμένες καφετιέρες

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ, όποιος κι αν είναι αυτός: Οι εντοιχισμένες καφετιέρες Miele έχουν πολλά ταλέντα και ταιριάζουν άψογα σε μια γκάμα συσκευών ArtLine.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας