Εδώ θα βρείτε τα νέα μας πλυντήρια ρούχων Benchmark. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μια αληθινή καινοτομία για τέλεια καθαριότητα

ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Τα καινοτόμα πλυντήρια ρούχων Miele Professional PERFORMANCE και PERFORMANCE PLUS για φορτία 10 έως 20 kg θέτουν νέα δεδομένα. Αποκτήστε ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα!

Πώς επαναπροσδιορίζουμε τον χώρο για την εξοικονόμηση πόρων;

Πρωτοποριακό τύμπανο: O καινοτόμος σχεδιασμός του τυμπάνου θέτει νέα πρότυπα στην εξοικονόμηση πόρων. Παρέχει απτά πλεονεκτήματα για το περιβάλλον και ταυτόχρονα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους χάρη στη χαμηλή κατανάλωση!

Χαμηλότερη κατανάλωση νερού, χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, χαμηλότερα κόστη

Υψηλή απόδοση: Στο πρόγραμμα Βαμβακερά 60 °C, τα πλυντήρια ρούχων PERFORMANCE PLUS PW 811, PW 814 και PW 818 καταναλώνουν έως και 20 % λιγότερο νερό και 30 % λιγότερο ρεύμα από την προηγούμενη γενιά μοντέλων! Το αποτέλεσμα: Σημαντική εξοικονόμηση και γρήγορη απόσβεση.

Πώς εξασφαλίζουμε απαλό πλύσιμο;

Κυψελωτός κάδος 2.0: Χάρη στον σχεδιασμό των πτερυγίων του κάδου το νερό διοχετεύεται στα ρούχα με ένταση και ταχύτητα από επάνω. Αυτό, σε συνδυασμό με τη δομή του πατενταρισμένου κυψελωτού κάδου 2.0 επιτρέπει στα ρούχα να γλιστρούν απαλά πάνω σε ένα φιλμ νερού. Μοναδική φροντίδα για τον ιματισμό σας!

Πώς επιτυγχάνουμε ευκολία με το άγγιγμα ενός κουμπιού;

Αυτόματη ασφάλεια πόρτας, πόρτα 415 mm: Με το αποκλειστικό σύστημα κλεισίματος πόρτας OneFingerTouch, το κλείσιμο της πόρτας γίνεται πραγματικά απλό και άνετο: ένα απαλό άγγιγμα αρκεί για να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα διαμέτρου 415 mm. Η πόρτα ασφαλίζει αυτόματα κατά την εκκίνηση ενός προγράμματος και ανοίγει ξανά απαλά μόνη της στο τέλος του κύκλου. Απλά και εργονομικά.

Απαλά και αποτελεσματικά

Αποτελεσματικό σύστημα ανάρτησης: Το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα ανάρτησης που περιλαμβάνει τέσσερα ανεξάρτητα σετ ελατηρίων και επιπλέον αμορτισέρ ελαχιστοποιεί τις δονήσεις ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες στυψίματος και εγγυάται απόλυτα ομαλή λειτουργία.

ΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΨΗ;

Η νέα σειρά Benchmark είναι συνώνυμο των επαγγελματικών επιδόσεων και της κορυφαίας οικονομικής απόδοσης.

Σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων

Ο κύκλος μόλις 45 λεπτών στο πρόγραμμα "Χρωματιστά 60 °C" σε πλυντήρια συνδεδεμένα σε παροχή ζεστού νερού επιτρέπει στα πλυντήρια ρούχων PERFORMANCE PLUS να διαχειρίζονται καθημερινά μεγάλους όγκους ρούχων.

Εξαιρετική απόδοση στυψίματος

Η φάση στυψίματος με τον εξαιρετικά υψηλό συντελεστή g μειώνει την υπολειπόμενη υγρασία στο ελάχιστο. Έτσι συντομεύεται ο κύκλος στεγνώματος και εξοικονομείται πολύτιμη ενέργεια.

ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ξενοδοχεία και εστιατόρια

Σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ο άψογος καθαρισμός και η φροντίδα του ιματισμού συμβάλλει σημαντικά στην αίσθηση ευχαρίστησης των πελατών. Τα πλυντήρια ρούχων PERFORMANCE και PERFORMANCE PLUS είναι εξειδικευμένα στη φροντίδα λευκών ειδών τραπεζιού και πετσετών υψηλής ποιότητας και στην αφαίρεση λεκέδων από τραπεζομάντηλα.

Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Τα πλυντήρια ρούχων PERFORMANCE PLUS ανταποκρίνονται άψογα στις αυστηρές συνθήκες υγιεινής των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων. Εκτός από ασφαλή απολύμανση, αυτά τα πλυντήρια ρούχων προσφέρουν τέλειο καθαρισμό και απαλή φροντίδα για τα υφάσματα.

Επιχειρήσεις καθαρισμού

   Τα νέα πλυντήρια ρούχων MOPSTAR είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις καθημερινές προκλήσεις στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού: Από τον τέλειο καθαρισμό και απολύμανση σφουγγαρόπανων και πανιών καθαρισμού έως τον επαγγελματικό ρουχισμό και άλλα υφάσματα.

Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ

Βρείτε την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας εδώ.