Ηλεκτρικό στεγνωτήριο PT 8333

Mε χειρισμό υπολειπόμενης υγρασίας και αποκοπή φορτίου αιχμής

Οι αυξημένες ενεργειακές δαπάνες απαιτούν βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Με το PT 8333 με χωρητικότητα 325 λίτρα η Miele Professional συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιό της.

Προς PT 8333

Οφέλη

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Το PT 8333 προσφέρει οικονομία και ταχύτητα. Χάρη στην ανακύκλωση του προθερμασμένου αέρα, τα σύντομα προγράμματα και το ακριβές σύστημα στεγνώματος PerfectDry επιτυγχάνεται το προκαθορισμένο επίπεδο υπολειπόμενης υγρασίας αποφεύγοντας το υπερβολικό ή το ανεπαρκές στέγνωμα.

Αποκοπή φορτίου αιχμής

Η ολοκληρωμένη διαχείριση ενέργειας συμβάλλει στη διατήρηση των δαπανών ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα. Η αποκοπή φορτίου αιχμής επιτρέπει την ενσωμάτωση πλυντοστυπτηρίων, στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων σε έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας.

Μεγάλη χωρητικότητα

Τα ρούχα πρέπει να έχουν επαρκή χώρο για να κινούνται ελεύθερα, ώστε ο αέρας να απορροφά την υγρασία εύκολα και ομοιόμορφα. Η μεγάλη χωρητικότητα εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα στεγνώματος, λιγότερο τσαλάκωμα και σύντομους χρόνους προγραμμάτων.

Ελληνική μετάφραση

Τα ονόματα προγραμμάτων και άλλες πληροφορίες εμφανίζονται σε κείμενο σε γλώσσες για συγκεκριμένες χώρες.

Εξαρτήματα

Μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

Σταθερά τέλειες διαδικασίες και αποδοτικότητα - με μεγάλη ποικιλία πρακτικών εξαρτημάτων.

Προς όλα τα εξαρτήματα του PT 8333

Σύστημα κερματοδέκτη

Σύνδεση με σύστημα κερματοδέκτη

Αυτή η συσκευή είναι κατάλληλη για χρήση σε πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης. Με τη βοήθεια μιας κατάλληλης διασύνδεσης, μπορεί να συνδεθεί με συστήματα πληρωμών για χρέωση του χρόνου χρήσης.

Προς συστήματα κερματοδέκτη για το PT 8333