Πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της Νέας Γενιάς Benchmark

Μια τέλεια ισορροπία

Η καρδιά χτυπάει δυνατά. Οι αισθήσεις είναι σε υπερδιέγερση. Από δω και πέρα, μετράει μόνο το επόμενο βήμα.

Το slacklining αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της φιλοδοξίας, της τεχνολογίας και της διαίσθησης και δοκιμάζει τα όρια του εφικτού. Η επιθυμία σας να φτάσετε σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη είναι μια έκφραση της απόλυτης εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας αλλά και το αποτέλεσμα υψηλής επιδεξιότητας και ακρίβειας. Κάθε κίνηση έχει γίνει βίωμα, κάθε σενάριο έχει δοκιμαστεί. Υλικά, ρυθμίσεις, αλληλουχίες κινήσεων: κάθε λεπτομέρεια έχει τελειοποιηθεί. Εσείς συγκεντρώνεστε μόνο στην απόλυτη ισορροπία.

Το παν είναι η τεχνολογία, η διαίσθηση και η ακρίβεια.

Ορισμένοι αθλητές του slacklining προπονούνται με τα μάτια κλειστά, για να διευρύνουν τα όρια των ικανοτήτων τους. Πιστεύουμε ότι κάθε εταιρεία μπορεί να θεσπίσει πρότυπα – όταν οι τεχνολογίες είναι άψογα εναρμονισμένες και οι διεργασίες προσεχτικά συντονισμένες. Χάρις στη διαισθητική διασύνδεση χρήστη, τα προσαρμοζόμενα προγράμματα ειδικών σκοπών και τη βελτιστοποιημένη τεχνολογία των εφαρμογών, οι συσκευές Benchmark με δυνατότητα διασύνδεσης επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία, συνδυάζοντας ιδανικά την απόδοση του καθαρισμού με την ασφάλεια του χρήστη και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Η βελτίωση της τεχνολογίας είναι μια επιδίωξη που δεν σταματά ποτέ.
Τα νέα πλυντήρια ρούχων Benchmark

Πατενταρισμένες τεχνολογίες, απλότητα και ευκολία για τον χρήστη διασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα πλύσης σε φορτία από 9 έως και 20 kg.

Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα.
Τα νέα στεγνωτήρια Benchmark

Καινοτόμα συστήματα και εναλλακτικές μέθοδοι θέρμανσης δημιουργούν αποτελεσματικές διεργασίες στεγνώματος για συσκευές φορτίου από 10 έως 44 kg.

Δύο σειρές προϊόντων. Είναι μοναχικά στην κορυφή.

Με δύο σειρές προϊόντων και επιλογές που καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, τα νέα πλυντήρια και τα νέα στεγνωτήρια Benchmark παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις για κάθε πρόκληση.
Τα μοντέλα PERFORMANCE με την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή καλύπτουν τουλάχιστον όλες τις βασικές ανάγκες. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να καλύψουν ειδικές εφαρμογές χάρη σε πολλά ειδικά προγράμματα.
Χάρη στα προγράμματα ειδικού σκοπού και τις δυνατότητες εξατομίκευσης, τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας PERFORMANCE PLUS αναλαμβάνουν ηράκλειους άθλους.
Και οι δύο σειρές είναι ενωμένες στην αποστολή τους να συνεχίζουν να υψώνουν τον πήχη στα δεδομένα της φροντίδας ιματισμού.

Διαισθητικά συστήματα ελέγχου M Touch Pro, M Touch Pro Plus και M Select

Απόλυτη ακρίβεια για απόλυτο έλεγχο. Οι νέοι πίνακες χειρισμού με τα χρωματικά σύμβολα και το κείμενο στη γλώσσα του χρήστη εγγυώνται απλότητα και αποτρέπουν το ανθρώπινο σφάλμα.

Εξειδικευμένα προγράμματα πλύσης και στεγνώματος

Στόχος: άριστα συντονισμένες διαδικασίες. Ιδανικά ρυθμισμένες παράμετροι διεργασίας διασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα ακόμα και στους σύντομους κύκλους και τα προγράμματα ειδικού σκοπού.

Έξυπνες διασυνδέσεις χρήστη

Αυτό που μετράει είναι μια ασφαλής σύνδεση: WiFi, Ethernet και νέα εργαλεία λογισμικού υποστηρίζουν την ψηφιακή διαχείριση της φροντίδας του ιματισμού και τη σύνδεση με τα συστήματα του πελάτη.

Νέο εργαλείο προγραμματισμού

Διαισθητική προσαρμογή ακόμη και στις μικρότερες αλλαγές. Μπορείτε να μελετήσετε και να προσαρμόσετε ελεύθερα τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συσκευή και το πρόγραμμα, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και εφαρμογές.

Benchmark. Το νέο πρότυπο στη φροντίδα του ιματισμού

  • Νέο λογισμικό για ευέλικτη προσαρμογή των προγραμμάτων
  • Βελτιστοποιημένες διεργασίες για κύκλους μικρότερης διάρκειας
  • Διαισθητικός χειρισμός για άνετη λειτουργία
  • Έξυπνη συνδεσιμότητα για ψηφιακή διαχείριση της φροντίδας του ιματισμού
  • Στιβαρά εξαρτήματα για μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος
  • Εξειδικευμένα προγράμματα ειδικού σκοπού για εξαιρετικά αποτελέσματα
  • Ελάχιστη κατανάλωση νερού και ενέργειας για μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων

Τα νέα πλυντήρια ρούχων Benchmark

Χάρη στην παροιμιώδη ποιότητα της Miele, τα πλυντήρια ρούχων Benchmark είναι σχεδιασμένα για να αποδίδουν άριστα για περισσότερες από 30.000 ώρες λειτουργίας. Διαισθητικός χειρισμός και εξατομικευμένες ρυθμίσεις επιταχύνουν τις διεργασίες και προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στους χρήστες. Πακέτα προγραμμάτων με σύντομους κύκλους, ειδικά σχεδιασμένα για τυπικές εφαρμογές και εφαρμογές ειδικού σκοπού, παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πόρους. Με τη χρήση ψηφιακών διασυνδέσεων και νέων τεχνολογιών, οι συσκευές Benchmark προορίζονται να αποτελέσουν την ιδανικά ισορροπημένη λύση για μεγάλα φορτία και πολλαπλούς κύκλους ανά ημέρα.

Ένας μικρός μοχλός με απίστευτα μεγάλη δύναμη

Αυτόματο κλείδωμα πόρτας – OneFingerTouch

Με το ηλεκτρομηχανικό σύστημα κλειδώματος πόρτας OneFingerTouch η πόρτα 415 mm ανοίγει με ένα άγγιγμα του δαχτύλου. Το αυτόματο κλείδωμα πόρτας ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με ελαφρά πίεση, διασφαλίζοντας απλή, ασφαλή και άνετη λειτουργία. Χάρη στο νέο σχεδιασμό που έχει η χειρολαβή της πόρτας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, η χρήση της πόρτας γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Το σύστημα ελευθερώνεται μόνο στη λήξη του προγράμματος και παρέχει μέγιστη ασφάλεια για τον χρήστη στη διάρκεια της λειτουργίας.

Η αίσθηση της ισορροπίας μαθαίνεται

Νέος αισθητήρας παράκεντρου φορτίου 3D

Ο νέος αισθητήρας παράκεντρου φορτίου 3D σαρώνει τον κάδο και την περιστροφή του φορτίου σε 3 διαστάσεις, αξιολογεί τα δεδομένα απόδοσης ως συνάρτηση της κατεύθυνσης και προσαρμόζει μόνιμα τις ταχύτητες στυψίματος. Το αποτέλεσμα: ελάχιστη υπολειπόμενη υγρασία, μικρότερη διάρκεια κύκλων και εξοικονόμηση ενέργειας. Ταυτόχρονα, ο αισθητήρας διασφαλίζει την ιδανική κατανομή των ρούχων μέσα στον κάδο. Αυτό παρατείνει τη ζωή των εξαρτημάτων όπως τα ρουλεμάν και τα ελατήρια τα οποία καταπονούνται ιδιαίτερα και εγγυάται ομαλή λειτουργία, πάνω από όλα σε πλήρες φορτίο.

Απαλές, αέρινες κινήσεις.

Πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος 2.0

Από τα πτερύγια του κάδου στον πατενταρισμένο κυψελωτό κάδο 2.0, το νερό ρέει σαν βροχή επάνω στα ρούχα και η διάβρεξη των υφασμάτων γίνεται με πιο γρήγορο, πιο ομοιόμορφο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ένα λεπτό στρώμα νερού που δημιουργείται στην ανάγλυφη επιφάνεια του κάδου αφήνει τα ρούχα να γλιστρούν απαλά. Έτσι, η πλύση γίνεται πιο σχολαστική και κυρίως πιο απαλή, διασφαλίζοντας ότι ο ιδιαίτερα απαιτητικός και ευαίσθητος ιματισμός δεν χάνει το σχήμα του με τον καιρό.

Ελατήρια! Περισσότερη δύναμη, αλλά και ησυχία!

Βελτιστοποιημένο σύστημα ανάρτησης

Το σύστημα ανάρτησης με ανεξάρτητα σετ ελατηρίων είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε μέγιστη συνεχή καταπόνηση. Ελατήρια με ανεξάρτητη λειτουργία απορροφούν τους κραδασμούς, ελαχιστοποιούν τις δονήσεις του κάδου και εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, ιδιαίτερα σε πλήρη φορτία με μέγιστη ταχύτητα στυψίματος.

Τα νέα στεγνωτήρια Benchmark

Ακόμα και έπειτα από 20.000 ώρες συνεχούς καταπόνησης, τα στεγνωτήρια Benchmark επιτυγχάνουν ακόμα χρόνους στεγνώματος πολύ κοντά στο φυσικό όριο και χωρίς κανέναν συμβιβασμό όσον αφορά την άριστη φροντίδα των υφασμάτων.
Μαζί με τα νέα συστήματα ελέγχου και τις έξυπνες διασυνδέσεις, τα πατενταρισμένα συστήματα όπως το AirRecycling Flex και το PerfectDry καθώς και η στιβαρή τεχνολογία που δεν απαιτεί συντήρηση είναι τα χαρακτηριστικά που κυρίως διασφαλίζουν άψογο στέγνωμα και θέτουν τον πήχη όσον αφορά τη διάρκεια των κύκλων, την απαλή φροντίδα του ιματισμού και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

«Νέα πνοή» στην τεχνολογία στεγνώματος.

AirRecycling Flex

Όταν εξέρχεται από τον κάδο, ο αέρας περιέχει ακόμα πλεονάζουσα θερμότητα. Το AirRecycling Flex είναι το πρώτο σύστημα παγκοσμίως που χρησιμοποιεί αυτήν τη θερμότητα για πιο γρήγορο στέγνωμα με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λειτουργίας στον χώρο. Χάρη στον δυναμικό έλεγχο της ανακυκλοφορίας και εξαγωγής του αέρα, αυτό το σύστημα επαναφέρει ένα μεγάλο μέρος θερμού αέρα στη διαδικασία στεγνώματος και προσαρμόζεται στις συνθήκες του χώρου, π.χ. στη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Το αποτέλεσμα: Ταχύτερη φάση θέρμανσης από κρύα κατάσταση, μειωμένη συχνότητα αλλαγών σε θερμή κατάσταση, μεγάλη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και, φυσικά, ομοιόμορφο στέγνωμα ακριβείας σε συνδυασμό με χαμηλότερο κόστος και μικρότερη διάρκεια κύκλων.

Η συνεργασία αισθητήρων και κινητικής ενέργειας.

Σύστημα PerfectDry

Στέγνωμα απόλυτης ακριβείας χάρις στους αισθητήρες αλάτων: Το σύστημα PerfectDry παρακολουθεί συνεχώς την υπολειπόμενη υγρασία στον ιματισμό και την αγωγιμότητα του νερού, και προσαρμόζει με ακρίβεια τη διεργασία του στεγνώματος στην περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Το προκαθορισμένο επίπεδο υπολειπόμενης υγρασίας στον ιματισμό και το άριστο αποτέλεσμα στεγνώματος επιτυγχάνονται με απόλυτη ακρίβεια, καθώς αποφεύγεται το ατελές ή το υπερβολικό στέγνωμα. Αυτό οδηγεί σε εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων: Το προσωπικό σας δεν χρειάζεται πλέον να παρεμένει κοντά στη συσκευή για να περιμένει τη λήξη των προγραμμάτων ή για να προσθέσει μερικά ακόμα λεπτά στεγνώματος όταν ο ιματισμός είναι ακόμα νωπός.

Είναι σημαντικό η ενέργεια να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.

Τεχνολογία με αντλία θερμότητας

Απλή εγκατάσταση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας: Τα νέα στεγνωτήρια Benchmark με αντλία θερμότητας λειτουργούν με χαμηλές θερμοκρασίες αέρα σε κλειστό κύκλωμα, χωρίς αγωγούς εξαερισμού. Αντ' αυτού, γίνεται ανάκτηση της θερμότητας που αποβάλλεται με τη βοήθεια εναλλακτών θερμότητας. Η εξελιγμένη αυτή τεχνολογία διασφαλίζει το απαλό στέγνωμα όλων των υφασμάτων, μειώνοντας την κατανάλωση της ενέργειας κατά περίπου 60% σε σχέση με συγκρίσιμα συμβατικά μοντέλα ηλεκτρικής θέρμανσης. Μαζί με το νέο φιλικό οικολογικό ψυκτικό R134a, τα στεγνωτήρια τώρα συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η κορυφαία απόδοση απαιτεί προθέρμανση

Διάφοροι τρόποι θέρμανσης

Διάφορα είδη θέρμανσης χρησιμοποιούνται πλέον ως πηγές ενέργειας: το αέριο, ο ατμός και το ζεστό νερό διατίθενται τώρα ως μη τυπικά είδη θέρμανσης ακόμα και σε μοντέλα με κάδο 500 l. Τα συστήματα αυτά διαθέτουν μονοφασική σύνδεση για ακόμα πιο απλή εγκατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, η Miele διασφαλίζει ότι όλοι οι τύποι θέρμανσης – όπως, το ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο, η αντλία θερμότητας και το ζεστό νερό – μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να απαιτείται μετατροπή, προσφέροντας συσκευές έτοιμες για άμεση χρήση.

*Στην εικόνα φαίνεται θέρμανση με ατμό

Εξειδικευμένες λύσεις για ιδιαίτερες προκλήσεις

Ο κατάλληλος εξοπλισμός για κάθε επαγγελματική πρόκληση

Είτε πρόκειται για αυστηρούς υγειονομικούς κανονισμούς, είτε για ιδιαίτερα ευαίσθητα υφάσματα, είτε για πολύ λερωμένο ιματισμό: Με εξειδικευμένες λύσεις όπως το MopStar για εταιρείες καθαρισμού ή το Self-Service για πλυντήρια με κερματοδέκτες, οι συσκευές Benchmark αντεπεξέρχονται σε κάθε πρόκληση. Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα.