Σύνδεση προμηθευτή

Για συνεργάτες και για αυτούς που θα ήθελαν να γίνουν!

Lieferanten Login

Πύλες για τους προμηθευτές

Προσφέρουμε δύο πύλες με διαφορετικές ρυθμίσεις. Ως εγγεγραμμένος προμηθευτής, θα βρείτε τις προσκλήσεις μας για την υποβολή προσφορών και τις δημοπρασίες στην πύλη στρατηγικής προμηθειών. Σύμφωνα με την προηγούμενη συμφωνία, οι παραγγελίες μας και οι απαιτήσεις μας είναι διαθέσιμες σε μορφή λίστας και/ή στην επιχειρησιακή πύλη. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον ειδικό σύνδεσμο τον οποίο σας στείλαμε μέσω email για την λήψη των δεδομένων CAD. Αυτός ο σύνδεσμος δεν είναι διαθέσιμος στην αρχική μας σελίδα.

Operatives Beschaffungsportal

Πύλη επιχειρησιακών προμηθειών

Οι εξουσιοδοτημένοι προμηθευτές της Miele μπορούν να έχουν πρόσβαση στις παραγγελίες μας μέσω της πύλης επιχειρησιακών προμηθειών.

Προς την πύλη
Strategisches Beschaffungsportal

Πύλη στρατηγικής προμηθειών

Κάνατε επιτυχώς την εγγραφή και σας έχει σταλθεί μια πρόσκληση υποβολής προσφοράς από εμάς; Τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος! Παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Προς την πύλη
Lieferant werden

Γίνετε προμηθευτής

«Καλώς ήρθατε κοντά μας» - ακολουθήστε τις οδηγίες για την διαδικασία ένταξης και συστηθείτε μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι πρέπει να ολοκληρώσετε και να δημοσιεύσετε το ολοκληρωμένο σας προφίλ προμηθευτή.

Μάθετε περισσότερα εδώ
Einkaufspolitik

Πολιτική αγοράς

Η ποιότητα της Miele ξεκινά με την αγορά. Η φιλοσοφία της εταιρίας «Πάντα Καλύτερα» απευθύνεται και στους αγοραστικούς μας σκοπούς.

Ανακαλύψτε περισσότερα