Miele

ΚαινοτομίαΗ ψυχή της εταιρείας μας

Η πραγματική δημιουργικότητα γεννιέται όταν τολμάς να πειραματιστείς και να ρισκάρεις. Όταν έχεις όραμα και όταν αρνείσαι το κοινότυπο, αμφισβητείς το κατεστημένο, εκτρέπεσαι από την πεπατημένη – και όλα αυτά για να φτάσεις εκεί όπου δεν έχει φτάσει ακόμα κανείς.

«Η τεχνολογία δημιουργεί δυνατότητες, είναι όμως μόνο η αρχή.»
Δρ. Markus MieleCEO Miele

Από το 1899, η Miele αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση αφοσιωμένη στην κατασκευή πρωτοποριακών προϊόντων κουζίνας. Για περισσότερα από 120 χρόνια το λογότυπο Miele είναι συνώνυμο μιας τεχνολογίας που ανοίγει ορίζοντες νέων δυνατοτήτων και παράλληλα προσφέρει στους πελάτες της ικανοποίηση που πηγάζει από την ελεύθερη δημιουργικότητα. Οι ιδρυτές Carl Miele και Reinhard Zinkann εδραίωσαν τη φιλοσοφία της εταιρείας στην ιδέα της αέναης βελτίωσης μέσω των μότο «Immer besser» και «never stop improving», ενώ αυτή η ίδια αναζήτηση χαρακτηρίζει τη Miele ακόμα και σήμερα, επιδιώκοντας να προσφέρει προϊόντα πάντα ανώτερου επιπέδου.

Ένας κόσμος μαγειρικής χωρίς συμβιβασμούς

Μαγειρική σημαίνει ελευθερία έκφρασης της δημιουργικότητας χωρίς εμπόδια και χωρίς συμβιβασμούς. Σημαίνει να απελευθερώνεις το πάθος σου χωρίς να περιορίζεις τη φιλοδοξία. Με τη νέα σειρά Generation 7000, η ομάδα σχεδιαστών μας θέλησε να εμπνεύσει μια δημιουργική κουζίνα τόσο ανώτερη, από τεχνολογική άποψη, σχεδόν μαγική.

«Το μέλλον στην τεχνολογία κουζίνας είναι η υποβοήθηση. Η τεχνολογία βρίσκεται στις υπηρεσίες σας μόνο όταν τη χρειάζεστε, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων ή ικανοτήτων σας.»
Andreas EnslinΔιευθυντής της ομάδας design στη Miele

Η ομάδα μας αποτελείται από αφοσιωμένους μηχανικούς και αξιόπιστους συνεργάτες που δημιουργούν προσιτή τεχνολογία του μέλλοντος. Η σειρά μας, αποτελούμενη από περισσότερες από 350 συσκευές, αποτελεί έναν κόσμο καινοτομίας που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απερίσπαστοι με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση. Τώρα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κουζίνας σας όπως ποτέ άλλοτε. Μπορείτε να πειραματιστείτε χωρίς περιορισμούς και να επιτύχετε τέλεια μοναδικά αποτελέσματα.

Δημιουργώντας την τέλεια ροή για μια εξαιρετική εμπειρία κουζίνας

Ροή για εμάς σημαίνει μια κατάσταση αβίαστη –που χαρακτηρίζεται από ομαλότητα, αυτοσυγκέντρωση και αρμονία– στην οποία βρίσκεται κανείς όταν όλες οι υπόλοιπες συνειδητές ενέργειες δεν εμποδίζονται από περιττές κινήσεις ή προστριβές. Όταν κάτι συνεργάζεται σε τέλεια αρμονία με εσάς και εσείς γίνεστε ένα με την εργασία σας, νιώθετε σαν να έχετε εισέλθει σε μια διάσταση ελευθερίας, όπου όλα συμβαίνουν διαισθητικά, υπό τη σιωπηρή σας καθοδήγηση.

«Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση μελετώντας πώς η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο διασκεδαστική.»
Δρ. Reinhard ZinkannCEO Miele

Η Miele επιτρέπει πλήρη αυτοσυγκέντρωση στο μαγείρεμα χωρίς περισπασμούς με περιττές ενέργειες. Κάθε εργασία εκτελείται έξυπνα, άνετα και εύκολα – τίποτα δεν φαίνεται περίπλοκο. Μπορείτε να βασιστείτε απόλυτα στις συσκευές σας για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Με τη νέα σειρά Generation 7000 θελήσαμε να σας προσφέρουμε μια τεχνολογία στην υπηρεσία σας – μια εμπειρία κουζίνας, όπου όλα κυλούν ομαλά και αρμονικά, δίνοντας βαρύτητα στην ίδια τη διαδικασία και όχι μόνο στο αποτέλεσμα. Προσεκτικός σχεδιασμός, εξαιρετική σημασία στη λεπτομέρεια και υψηλή εξειδίκευση όσον αφορά την κατασκευή, τη χρήση και τη σχεδίαση: όλα αυτά κάνουν τη διαφορά.