• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Τύποι κατασκευής

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας

Διαφορετικές συσκευές,αρμονικός σχεδιασμός

Δημιουργήστε έναν απόλυτα αρμονικό σχεδιασμό κουζίνας: οι φούρνοι μικροκυμάτων της Miele με πίνακα ελέγχου στο πάνω μέρος τους δένουν ομοιόμορφα με τις άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κουζίνα. Η πόρτα ανοίγει της συσκευής ανοίγει προς τα κάτω – όπως στους φούρνους. Καθώς τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος, διατίθεται περισσότερος χώρος για το εσωτερικό του θαλάμου.

Γνώριμο και κλασικό

Οι συσκευές SideControl – με τα χειριστήρια τοποθετημένα στην κλασικά θέση στο πλάι – ταιριάζουν αρμονικά με τις άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele. Oι εντοιχιζόμενες συσκευές SideControl μπορούν να συνδυαστούν κατακόρυφα με άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele ή να τοποθετηθούν ανεξάρτητα. Η πόρτα της συσκευής ανοίγει στο πλάι.

Ευέλικτη τοποθέτηση

Η κουζίνα σας είναι μια τόσο προσωπική υπόθεση όσο είστε και εσείς. Οι συσκευές σας είναι κατάλληλες για τον χώρο σας και για τον δικό σας τρόπο μαγειρέματος. Οι φούρνοι μικροκυμάτων Miele διατίθενται σε διάφορα μοντέλα – έτσι μπορείτε να εξοπλίσετε την κουζίνα σας τέλεια, ανάλογα με την προσωπική σας προτίμηση.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας