• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

TempControl – τηγάνισμα και αργό μαγείρεμα

Μαγείρεμα στην εντέλεια

Βαθμός τηγανίσματος I

Αυτό το επίπεδο είναι κατάλληλο για όλα τα πιάτα που μαγειρεύονται σε χαμηλή θερμοκρασία τηγανίσματος, όπως τηγανητά αυγά, αυγά σκραμπλ, μπέικον, στήθος κοτόπουλου, νιόκι, λαχανικά, πιτάκια, ψάρι και τα περισσότερα κατεψυγμένα πιάτα.

Βαθμός τηγανίσματος II

Αυτή η μέτρια θερμοκρασία χρησιμοποιείται για το τηγάνισμα με ανακάτεμα και το παραδοσιακό τηγάνισμα φαγητών, όπως γαρίδες, μπριζόλες, σκαλοπίνια, ρολό κιμά και κρέας σε φέτες. Είναι επίσης κατάλληλη για το ελαφρύ τηγάνισμα σπόρων και την προετοιμασία πάνκεικ πατάτας, τορτίγιας και καραμέλας.

Βαθμός τηγανίσματος IΙΙ

Η υψηλότερη βαθμίδα είναι τέλεια για μαγείρεμα σε wok και τσιγάρισμα κρέατος για βραστά ή μεγάλες ποσότητες κρέατος. Είναι επίσης κατάλληλη για τηγανίτες.

Ρύθμιση αργού μαγειρέματος

Πολλά πιάτα, για να γίνουν τέλεια, χρειάζονται σάλτσα, για παράδειγμα ραγού ή μπολονέζ. Με τη βοήθεια της ρύθμισης αργού μαγειρέματος, η εστία ρυθμίζει τέλεια τη θερμοκρασία. Έτσι αποτρέπονται οι πιτσιλιές και οι σάλτσες μαγειρεύονται πάντα άψογα.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας