• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένη απορρόφηση υδρατμών

Μια εντελώς νέα πρόταση: Ενσωματωμένη απορρόφηση υδρατμών για «αόρατο» απορροφητήρα. Η ενσωμάτωση στην εστία αποτελεί ιδανική λύση για κουζίνες σε χώρους ψηλοτάβανους, με κεκλιμένες οροφές ή νησίδες κουζίνας. Εσείς απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα μιας επαγωγικής εστίας: ελάχιστη ενεργειακή απώλεια και μέγιστη ασφάλεια. Συνδυάστε τη χρήση με επαγωγικά σκεύη για μέγιστη απόδοση.

Το τέλειο πλαίσιο

Η σωστή συσκευή για κάθε τύπο εγκατάστασης

Η επαγωγική εστία της Miele με ενσωματωμένη απορρόφηση υδρατμών διατίθεται με περιμετρικό ανοξείδωτο πλαίσιο και χωρίς πλαίσιο. Το μοντέλο χωρίς πλαίσιο μπορεί να εγκατασταθεί χωνευτά ή σε επιφάνεια.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Βέλτιστες επιλογές διαμόρφωσης

Σωστή συσκευή για όλες τις καταστάσεις τοποθέτησης

Ο απορροφητήρας «TwoInOne» με την ενσωματωμένη εξαγωγή υδρατμών τραβάει τα βλέμματα. Ξεχωρίζει με την έξυπνη, προσεκτικά σχεδιασμένη τεχνολογία, την επιπλέον άνεση που παρέχει, και τη δυνατότητα εύκολης ενσωμάτωσης σε οποιαδήποτε κουζίνα. Η εγκατάσταση ενός απορροφητήρα «TwoInOne» παρακάμπτει τυχόν προβλήματα όπως διαφορές ύψους του ταβανιού ή εμπόδια που περιορίζουν την ορατότητα κατά το μαγείρεμα.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Σχεδιασμός απορροφητήρα πάγκου

Το επίκεντρο της κουζίνας σας

Σας αρέσει να μαγειρεύετε και θέλετε να τελειοποιήσετε τη μαγειρική σας; Η άνεση για μεγαλύτερη διασκέδαση κατά το μαγείρεμα αποτελεί μια πραγματικότητα για τη Miele. Η Miele προσφέρει πλέον αυτόνομες εστίες με απορροφητήρα εξαγωγής στη μέση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Χάρη στον ενσωματωμένο απορροφητήρα εξαγωγής στο κέντρο, διαθέτετε εντελώς νέες επιλογές σχεδιασμού.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Σχέδια συσκευών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας 

Λειτουργίες και διασυνδέσεις χρήστη 

Σας αρέσει να μαγειρεύετε για πολλά άτομα ή αναζητάτε πολύ φιλικά προς τον χρήστη χειριστήρια; Στη Miele, έχετε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων αποκλειστικών σχεδίων συσκευών. Η Miele προσφέρει τη σωστή λύση για κάθε ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σας μαγειρική εμπειρία. 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας