Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Τα γνήσια ανταλλακτικά Miele διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας κατά την επισκευή από τεχνικό προσωπικό της Miele ή εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.
Σας προσφέρουμε πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών Miele για να διευκολύνουμε τη χρήση των συσκευών και τις δυνατότητες εφαρμογής τους.
Επιλεγμένα ανταλλακτικά θα είναι σύντομα διαθέσιμα για ηλεκτρονική αγορά.

Όλα τα πρωτότυπα Miele ανταλλακτικά

Όταν αγοράζετε γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα Miele, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ταιριάζουν απόλυτα στη συσκευή σας. Τα γνήσια ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για έως 15 έτη και τουλάχιστον 10 έτη από το τέλος παραγωγής της σειράς.

Warning

Οι εργασίες επισκευής πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο από ειδικευμένο ηλεκτρολόγο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.

Για την επισκευή, τροποποίηση, δοκιμή και συντήρηση του ηλεκτρικού εξοπλισμού, πρέπει να τηρούνται οι σχετικές νομικές αρχές, τα μέτρα πρόληψης ατυχημάτων και τα ισχύοντα πρότυπα. Πριν την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής στη μονάδα, θα πρέπει να έχει αποσυνδεθεί με ασφάλεια από όλα τα καλώδια που είναι συνδεδεμένα με ρεύμα.

Γιατί να χρησιμοποιώ γνήσια ανταλλακτικά Miele;

Όταν αγοράζετε γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα Miele, είστε σίγουροι ότι έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν απολύτως στη συσκευή σας. Οι προδιαγραφές ποιότητας που εφαρμόζονται στις συσκευές μας είναι παρόμοιες με αυτές που εφαρμόζονται σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα της Miele. Όταν αγοράζετε συσκευή Miele, επιλέγετε συνειδητά την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Και αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να βασίζεστε πάντα σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα που παράγονται απευθείας από τον κατασκευαστή. Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα της Miele διαθέτουν το πλεονέκτημα της εγγύησης της αξιόπιστης λειτουργικότητας της συσκευής σας.
Η ευρεία γκάμα των γνήσιων εξαρτημάτων της Miele σας διευκολύνει να χρησιμοποιείτε τις συσκευές σας αποτελεσματικά και με άνεση.

Παραγγελία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων

Μπορείτε να παραγγείλετε τα γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα της Miele για τις οικιακές σας συσκευές μέσω του καταστήματος της Miele.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το έντυπο επικοινωνίας για να ζητήσετε πληροφορίες για ανταλλακτικά και εξαρτήματα εκτός των εργάσιμων ωρών.

Φόρμα επικοινωνίας