Επαγγελματίας τεχνικός

Ως επαγγελματίας τεχνικός μπορείτε να αγοράζετε τα πιο πρόσφατα έγγραφα τεκμηρίωσης service για πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία/καταψύκτες. Λίστες ανταλλακτικών και διευρυμένες εικόνες είναι διαθέσιμες για όλες τις οικιακές συσκευές.

Οι εργασίες επισκευής πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο από ειδικευμένο ηλεκτρολόγο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.

Για την επισκευή, τροποποίηση, δοκιμή και συντήρηση του ηλεκτρικού εξοπλισμού, πρέπει να τηρούνται οι σχετικές νομικές αρχές, τα μέτρα πρόληψης ατυχημάτων και τα ισχύοντα πρότυπα. Πριν την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής στη μονάδα, θα πρέπει να έχει αποσυνδεθεί με ασφάλεια από όλα τα καλώδια που είναι συνδεδεμένα με ρεύμα.

 

Το παρακάτω λογισμικό και τα εργαλεία προσφέρονται στους επαγγελματίες τεχνικούς:

Έγγραφα τεκμηρίωσης Miele Service: Το λογισμικό είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης για την αναζήτηση και προβολή πληροφοριών service.
Η πρόσβαση σε αυτό παρέχει πληροφορίες για ανταλλακτικά, οδηγίες και περιγραφές, και σχέδια συνδεσμολογίας.

Διαγνωστική υποστήριξη Miele: Η εφαρμογή υπολογιστή επιτρέπει την ανάγνωση σφαλμάτων, την επαναφορά συσκευών και την ενημέρωση λογισμικού συσκευής μέσω σύνδεσης στη συσκευή. Για αυτόν τον σκοπό, απαιτείται επίσης οπτική διασύνδεση.

Η διαγνωστική υποστήριξη Miele μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εκτός σύνδεσης στον χώρο του πελάτη, δηλαδή χωρίς σύνδεση στο Internet. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει ότι η εφαρμογή έχει ενημερωθεί μέσω διαδικτυακών ενημερώσεων τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την επίσκεψη σε πελάτη.