Bρείτε τo καλύτερο πλυντήριο - στεγνωτήριο.

Θέλετε να αγοράσετε πλυντήριο ή στεγνωτήριο αλλά δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε ; Χρησιμοποιήστε τον σύμβουλο αγοράς μας για να ανακαλύψετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζεις στις ανάγκες σας, απλά απαντώντας μερικές απλές ερωτήσεις.

 

Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες σας σε πλυντήριο και στεγνωτήριο, ο οδηγός αγοράς μας θα γνωρίζει ποια συσκευή πλυντηρίου ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

• Ποια χωρητικότητα ταιριάζει στις ανάγκες σας; Διαθέτουμε μια ποικιλία από στεγνωτήρια, πλυντήρια ρούχων και συνδυασμούς πλυντηρίου-στεγνωτηρίου έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση πλυσίματος, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

• Ποιος τύπος πλυντηρίου ή στεγνωτηρίου ταιριάζει στο σπίτι σας; Σε κολώνα, δίπλα - δίπλα ή ξεχωριστά - έχουμε μοντέλα για κάθε ανάγκηκαι τύπο τοποθεσίας, διασφαλίζοντας ότι η χρήση των συσκευών πλυντηρίων σας δεν θα μετατραπεί σε αγγαρεία.

• Ποια χαρακτηριστικά και προδιαγραφές είναι σημαντικά για εσάς; Από τον κύκλο πλύσης και την ενεργειακή κλάση έως την ταχύτητα περιστροφής και το μέγιστο φορτίο, τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια μας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ποια συσκευή χρειάστηκε για να κάνετε τα συγκεκριμένα ρούχα σας παιχνιδάκι.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα συσκευών πλύσης & επιπλέον προϊόντων

Πλυντήρια ρούχων

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Αρωματικά στεγνωτηρίου

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας