Πως να βρείτε τον κατάλληλο φούρνο ατμού.

Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο φούρνο ατμού αλλά δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε ; Χρησιμοποιήστε τον σύμβουλο αγοράς μας για να ανακαλύψετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζεις στις ανάγκες σας, απλά απαντώντας μερικές απλές ερωτήσεις.

 

Απαντώντας μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις σας, ο σύμβουλος αγοράς θα γνωρίζει ποιος φούρνος ατμού είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

• Ποιος φούρνος ατμού ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες σας; Προτιμάτε έναν συνδυαστικό φούρνο ατμού με λειτουργία μικροκυμάτων, ή έναν απλό φούρνο ατμού για απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα; Θα φροντίσουμε να βρούμε την κατάλληλη επιλογή.

• Ποιο design ή τρόπος χειρισμού είναι ο καλύτερος για εσάς; Minimal & κλασικά στοιχεία, έως μοντέλα με γυαλί και ανοξείδωτο μέταλλο, οι φούρνοι μας ταιριάζουν σε κάθε σημείο. Ο χειρισμός επίδης ταιριάζει σε κάθε επιλογή, επιλογές όπως touch οθόνη, απευθείας επιλογές ή αισθητήρες για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις.

• Ποια χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για εσάς; Οι συσκευές μας έρχονται με πολλές τεχνολογίες και καινοτομίες όπως επιπλέον υγρασία, τραγανό αποτέλεσμα σε ζύμες ή αισθητήρες κίνησης είναι μερικές απο τις επιλογές που έχετε.

 

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα μας και επιπλέον προϊόντα.

Όλοι οι φούρνοι ατμού